Galatasaray Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı fırtınası! Ahmet Çalık'ı unutmadı

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı fırtınası! Ahmet Çalık'ı unutmadı

07.01.2024 - 21:57 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Galatasaray, Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılarda kaleci Deniz Ertaş'ın yıldızlaştığı mücadelede gol perdesini Abdülkerim Bardakcı açtı. Tecrübeli savunmacı golden sonra, eski takım arkadaşını unutmadı.

Galatasarayda Abdülkerim Bardakcı fırtınası Ahmet Çalıkı unutmadı

Galatasaray, Süper Lig'in 19'uncu haftasında Konyaspor'u konuk etti. Rams Park'ta oynanan karşılaşmada Abdülkerim Bardakcı'nın performansı parmak ısırttı. Konysaspor'da ilk Süper Lig maçına çıkan Deniz Ertaş'ın muhteşem performansı, Abdülkerim Bardakcı'nın golünü engelleyemedi.

Haberin Devamı

Heyecan dolu mücadelenin ilk 45 dakikalık bölümü 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Yeşil-beyazlılarda ilk Süper Lig maçına çıkan Deniz Ertaş dikkat çeken bir performans sergiledi.

Opta'nın verilerine göre; Galatasaray maçının ilk yarısında beş kurtarış yapan Deniz Ertaş, bu sezon daha önceki 17 Süper Lig karşılaşmasında Konyaspor kalesini koruyan Paul Bernardoni'nin bir mücadeledeki en yüksek sayısını geride bıraktı (4; vs Kayserispor & Alanyaspor).

Haberin Devamı

PERDEYİ ABDÜLKERİM AÇTI

Karşılaşmanın 63'üncü dakikasında sol kanatta topla buluşan Kerem Demirbay'ın ortasında Abdülkerim Bardakcı harika bir vole denedi. Abdülkerim Bardakcı'nın sol ayağıyla yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı, Konyaspor'a attığı golden sonra Ahmet Çalık'ı andı. Ahmet Çalık ile Konyaspor'da uzun süre takım arkadaşlığı yapan Abdülkerim Bardakcı, eski takım arkadaşının resminin yer aldığı tişörtü tribünlere gösterdi.

Opta'nın verilerine göre; 2020/21'den bu yana Süper Lig'de en fazla gol atan savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı oldu.

UZATMALARDA BİR GOL DAHA

Karşılaşmanın 90+3'üncü dakikasında Galatasaray'ın kazandığı köşe vuruşunda topun başına Eyüp Aydın geçti. Eyüp Aydın'ın ortasında Abdülkerim Bardakcı'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

29 yaşındaki stoper bu sezon sarı-kırmızılı formayı 28'inci kez terletti. Savunmanın vazgeçilmezi olan Abdülkerim Bardakcı, hücumdaki katkısıyla da dikkat çekti. Abdülkerim Bardakcı bu sezon 1'i Avrupa'da olmak üzere toplam 4 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar