Galatasaray Galatasaray'da Arda Turan'a bir şok daha!

Galatasaray'da Arda Turan'a bir şok daha!

20.05.2022 - 12:46 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in son haftasından Galatasaray Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Son haftalarda sıkça gündeme gelen Arda Turan bir şok daha yaşadı.

Galatasarayda Arda Turana bir şok daha

Galatasaray'da takım kaptanlarından Arda Turan, Adana Demirspor maçında kadroda yer almamış ve bu karar oldukça eleştirilmişti. Antalyaspor ile oynanacak ligin son maçı için Torrent kararını verdi. İşte gelişmeler...

Haberin Devamı

ARDA TURAN U19 MAÇI İÇİN KADIKÖY'DEYDİ
Fenerbahçe ile Galatasaray'ın U19 takımları, Gelişim Ligi 28. hafta erteleme karşılaşmasında Ülker Stadı’nda karşı karşıya geldi. Ülker Stadı'nda oynanan mücadele için satışa çıkartılan yaklaşık 4 bin 500 bilet tükenirken tribünde sürpriz biri isim de yer aldı. Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Arda Turan, derbiyi Ergin Keleş ile birlikte tribünden takip etti.

TORRENT'TEN ARDA TURAN AÇIKLAMASI
Teknik direktör Domenec Torrent Adana Demirspor maçın ardından Arda Turan ile ilgili gelen soruya "Arda'nın kondisyon olarak oynama durumu yoktu" cevabını vermiş ve bu sözler büyük yankı uyandırmıştı. Adana Demirspor maçının ardından sözleşmeleri sona erecek Sofiane Feghouli ve Ryan Babel taraftarlara veda etmişti. Arda Turan'ın sözleşmesi de sona eriyor. Arda Turan'ın da benzer bir veda yapması bekleniyordu fakat Torrent'in tercihi sonrası bu gerçekleşmedi.

Haberin Devamı

ARDA TURAN'DAN PAYLAŞIM
Adana Demirspor maçının ardından Arda Turan'ın sosyal medya paylaşımları da çok konuşulmuştu. Arda Turan paylaşımında, "Yok kardeşim, ben 13 milyon Euro kazandırmadım. Ben seni 16 dakika bekletmedim. Ben seni play-off’a bırakmadım. Ben seni 2008’de, senden 3 kat fazla bütçeyle, yeni stadyumu varken rakibinin önünde şampiyon yapıp gittim. Hatırlamaman normal. Twitter, Instagram o kadar aktif değildi. Ben Galatasaray’ı sevdim. Ben bu sene 30 tane altyapı maçı izledim, sen? Sadece Galatasaraylı gibi uyumak istiyorum. Müsaade edin" ifadelerini kullanmıştı

KADROYA ALINMADI
Süper Lig 'in son haftasında Antalyaspor'la karşılaşacak Galatasaray'ın kadrosu belli oldu. Sarı-Kırmızılı takımda Arda Turan kadroya dahil edilmedi.

Arda Turan, Olimpiu Morutan, Omar Elabdellaoui, Inaki Pena, Emre Kılınç ve Feghouli, Antalya kamp kadrosunda yer almadı.

Galatasaray'ın kadrosu...

Galatasarayda Arda Turana bir şok daha

"DAHA KARAR VERMEDİM"
2. Sayfa Magazin programının haberine göre; Arda Turan, magazin gazetecilerine yaptığı açıklamada "Aslında yaşadığım kötü bir şey yok. Futbolu bırakma konusunda daha karar vermedim. Hocamla, ailemle eşimle oturup konuşacağım. Sona doğru yaklaştığım kesin. Belki de sondu. Daha karar vermedim. Bunu yakında açıklayacağım. Ben kulübümü çok seviyorum. Kimseye kırgınlığım da yok. İnşallah Galatasaray daha iyi olacak. Söylenildiği kadar sorun yok. Zorlu ve yorucu bir kariyerdi. En azından kararımı alma ve açıklama konusunda birazcık saygı bekliyorum." dedi.

Haberin Devamı