Galatasaray Galatasaray'da Arda Turan'dan muhabire: Yanımda onu da götüreceğim

Galatasaray'da Arda Turan'dan muhabire: Yanımda onu da götüreceğim

02.03.2022 - 14:39 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Süper Lig'de Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. İdmanda Arda Turan ile muhabirler arasında geçen diyalog dikkat çekti.

Galatasaray’da gündemin en önemli isimlerinden olan Arda Turan bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanda kullandığı ifadelerle herkesi güldürdü.

Haberin Devamı

Fatih Terim ile geçtiğimiz günlerde verdiği poz tartışma konusu olan ve Burak Elmas tarafından yanlış bir fotoğraf verdi şeklinde eleştiriye uğrayan Arda Turan, muhabirlerin yanından geçtiği esnada gülerek ‘’Bana futbolu bıraktırdınız jübile yaptırdınız. Jübile yaparken onu da yanımda götüreceğim.’’ ifadesini kullandı.

Arda ‘Kimi götüreceksin kaptan?’ şeklindeki soruya ise yanıt vermedi.

Bu sezon sonunda Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek olan Arda Turan’ın futbolculuk kariyerine nokta koyacağı iddia edilmişti.

ARDA TURAN'DAN FATİH TERİM PAYLAŞIMI
Önceki hafta Göztepe maçı kadrosunda yer almayan Arda Turan’ın paylaşımı gündeme oturmuştu. Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim ile olan bir fotoğrafını paylaşan Arda Turan, Twitter’da en çok konuşulan isim oldu.

Haberin Devamı

Fatih Terim’in Galatasaray’da görev yaptığı süreçte birlikte çalıştığı Necati Ateş, Mert Çetin, Şükrü Hanedar gibi isimler, yemekte buluştu. İzmir’e götürülmeyen Arda Turan da buluşmada yer aldı. Arda Turan, daha sonra yemekte Fatih Terim ile birlikte çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Galatasarayda Arda Turandan muhabire: Yanımda onu da götüreceğim

KADRO DIŞI AÇIKLAMASI
Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı, Ajansspor'a yaptığı açıklamada "Maç kadrosunda olmamakla kadro dışı kalmak aynı şey değil. Arda Turan tecrübesiyle bize yardımcı olacak. Kaptanlarımızdan biri. Kadro seçimlerinde tek yetkili hocamızdır, bu hep böyle olmuştur" dedi

SMZLEŞMESİ BİTİYOR
Göztepe deplasmanından sonra Çaykur Rizespor maçında da kadroya alınmayan Arda Turan hakkında, "Kadro dışı bırakılacak" iddiaları ortaya atılmıştı. Teknik heyet ve yönetimin gündeminde Arda'ya disiplin cezası uygulama yok.