Galatasaray Galatasaray'da ayrılık an meselesi! Menajeri İstanbul'a geldi

Galatasaray'da ayrılık an meselesi! Menajeri İstanbul'a geldi

12.08.2022 - 18:31 | Son Güncellenme:

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından Okan Buruk'la birlikte bambaşka bir transfer politikası izleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, takımdan ayrılması beklenen tecrübeli oyuncuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Tecrübeli futbolcunun menajerinin ayrılık görüşmeleri için İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Galatasarayda ayrılık an meselesi Menajeri İstanbula geldi

Galatasaray'da Okan Buruk'un raporu doğrultusunda takıma önemli isimler dahil edildi. Sarı-kırmızılılarda yıldız futbolcuların transferleri sonrasında kadroda düşünülmeyen oyuncular konusunda da gelişmeler yaşandı. Süper Lig devinde forma şansı bulması beklenmeyen tecrübeli oyuncunun menajerinin görüşmeler için İstanbul'a geldiği kaydedildi.

Haberin Devamı

ORTA SAHA KURGUSU DEĞİŞTİ

Domenec Torrent'le birlikte kötü bir sezonu geride bırakan Galatasaray'da orta sahada yaşanan sorunlar sonrası yıldız isimlerle anlaşma sağlandı. Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı ve Alexandru Cicaldau'dan oluşan orta saha kurgusu tamamen değişti. Sarı-kırmızılılar, Lucas Torreira, Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö ile transfer için anlaşma sağladı.

Galatasarayda ayrılık an meselesi Menajeri İstanbula geldi

AYRILIKLAR YAŞANDI

Süper Lig devinde forma şansı bulması zor gözüken Olimpiu Morutan, Pisa'ya kiralandı. Aytaç Kara ile yapılan görüşmelerin ardından 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi feshedildi. Aytaç Kara, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Kasımpaşa'ya imza attı.

CİCALDAU'DA AYRILIK YAKIN

Sporx'in haberine göre; Spor Toto Süper Lig'de bu sezon Okan Buruk yönetiminde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da gözler Alexandru Cicaldau'nun geleceğine çevrildi. Futbolcunun menajeri Türkiye'ye geldi ve sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşmeler yapıyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık an meselesi Menajeri İstanbula geldi

GALATASARAY İLE GÖRÜŞÜYOR

Galatasaray'da Cicaldau'nun Okan Buruk tarafından kadroda düşünmediği gündeme gelmişti. Sarı-kırmızılı futbolcunun bavullarını bile topladığı ve önümüzdeki günlerde durumunun netlik kazanacağı iddia edilmişti.

MENAJERİ TÜRKİYE'YE GELDİ

6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında alınan Cicaldau'nun menajeri Galatasaray ile transfer durumunu görüşüyor. Kulüpten kısa zaman sonra bu konuda bir açıklama yapılması bekleniyor.

Galatasarayda ayrılık an meselesi Menajeri İstanbula geldi

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI VE DEĞERİ

Cicaldau, geçen sezon Galatasaray formasıyla 40 maçta forma giydi ve 5 gol 4 asistlik performans sergiledi. Rumen futbolcunun Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'ya kadar devam ediyor. Cicaldau'nun Transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri ise 7 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.