Galatasaray Galatasaray'da ayrılık yakın! Emre Belözoğlu veto etmişti, Süper Lig ekibi devrede

Galatasaray'da ayrılık yakın! Emre Belözoğlu veto etmişti, Süper Lig ekibi devrede

19.07.2023 - 20:10 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen ve Başakşehir'in de gündemine gelen başarılı futbolcuyla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Emre Belözoğlu'nun veto ettiği tecrübeli orta saha için Süper Lig'den 2 kulübün devrede olduğu aktarıldı.

Galatasarayda ayrılık yakın Emre Belözoğlu veto etmişti, Süper Lig ekibi devrede

Galatasaray'da transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde Teknik Direktör Okan Buruk da kadro planlamasını hazırladı. Sarı-kırmızılılarda gelecek sezon kadroda düşünülmeyen başarılı futbolcuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun transferini veto ettiği tecrübeli oyuncunun Süper Lig'den takımların radarında olduğu ifade edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

KAAN AYHAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Sassuolo'dan kiralanan Kaan Ayhan'ın sözleşmesinde yer alan zorunlu satın alma opsiyonu kullanıldı. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki stoper için Serie A ekibine 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Galatasaray, Kaan Ayhan ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı.

ANGELINO KİRALANDI

Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılarda sol bek pozisyonuna Angelino dahil edildi. 26 yaşındaki sol bek satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. İspanyol oyuncunun kiralanması için RB Leipzig'e 1 milyon 500 bin euro ödendi.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü, Angelino'nun satın alma opsiyonunu da KAP'a bildirdi. İspanyol futbolcunun satın alma opsiyonu maddesinin 6 milyon euro olduğu aktarıldı.

HALİL DERVİŞOĞLU İMZAYI ATTI

Sarı-kırmızılılarda son transfer Halil Dervişoğlu. 23 yaşındaki santrfor, sarı-kırmızılılarla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Halil Dervişoğlu'nun bonservisi için Brentford'a 500 bin euro ödendi.

CICALDAU'YA TALİP ÇIKTI

Galatasaray'da beklentilerin altında bir performans sergileyen Alexandru Cicaldau'nun geleceği henüz netlik kazanmadı. Rumen futbolcu için Süper Lig'den 2 takımın devrede olduğu belirtildi. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Okan Buruk'un Avusturya kampına dahil etmediği Alexandru Cicaldau için Sivasspor ve Konyaspor devreye girdi.

26 yaşındaki orta sahanının Rams Başakşehir'le anıldığı ancak Emre Belözoğlu'nun bu transfere sıcak bakmadığı ve veto ettiği kaydedildi. Başakşehir dışında Pendikspor'a da önerilen Rumen oyuncu için Osman Özköylü'nün de olumsuz rapor verdiği belirtildi.

Galatasaray'ın kiralık olarak takımdan yollamaya hazırlandığı Alexandru Cicaldau için Sivasspor ve Konyaspor'un girişimlere başladığı kaydedildi.

6.5 MİLYON EUROLUK BONSERVİS

Hagi'nin Romanya'daki akademisinde futbola başlayan Alexandru Cicaldau daha sorna Viitorul ve Universitatea Craiova formaları giydi. Galatasaray, Fatih Terim döneminde Rumen oyuncu için 6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Sarı-kırmızılılarda bekleneni veremeyen Alexandru Cicaldau geçtiğimiz sezonu BAE ekibi Al Ittihad Kalba'da kiralık olarak geçirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Alexandru Cicaldau'nun güncel piyasa değeri 5 milyon euro. Romanya Milli Takımı'nda 29 maça çıkan başarılı futbolcu, 4 gol atma başarısı gösterdi. Alexandru Cicaldau'nun sözleşmesinde 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor.

Yazarlar