Galatasaray Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz için 'Fenerbahçe' taktiği! Sözleşmede özel madde

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz için 'Fenerbahçe' taktiği! Sözleşmede özel madde

14.02.2024 - 08:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da oynadığı her mevkide üst düzey performans sergilemesiyle dikkatlerini üzerine çeken Barış Alper Yılmaz için transfer hamlesi geldi. Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi örnek aldı.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz için Fenerbahçe taktiği Sözleşmede özel madde

Barış Alper Yılmaz'ın yükselen form grafiği Galatasaray yönetimi ve teknik heyetinin yüzünü güldürmeye devam ederken, sarı kırmızılı futbolcu için Avrupa'dan da teklifler geldiği öne sürüldü

Haberin Devamı

İNGİLİZ VE ALMAN KULÜPLERİNİN LİSTESİNDE
Sahada birçok bölgede görev yapan ve attığı gollerle Galatasaray'ı sırtlayan Barış Alper'i İtalyan, İngiliz ve Alman kulüpleri listesine aldı.

SÖZLEŞMEDE ÖZEL MADDE
2000 doğumlu oyuncuya sezon sonunda Avrupa'dan cazip teklifler gelmesine kesin gözüyle bakılırken, yönetim de Barış Alper'in sözleşmesinde bulunan bir madde için şimdiden harekete geçti.

GALATASARAY MADDEYİ KALDIRMAK İSTİYOR
Keçiörengücü, 2021 yazında 1.8 milyon Euro'ya Galatasaray'a sattığı Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesine sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesi koymuştu. Sarı kırmızılılar, bu maddeyi kaldırmak için düğmeye bastı

FENERBAHÇE ARDA GÜLER İÇİN UYGULAMIŞTI
Bilindiği gibi Fenerbahçe, geçen sene Arda Güler'in transferinden yüzde 20'lik hakkını 2.5 milyon Euro karşılığında Gençlerbirliği'nden almış ve bu sayede Real Madrid'e satışında 20 milyon Euro'nun tamamı sarı-lacivertli kulüpte kalmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray cephesi de 20 milyon Euro üzerinde değer biçilen Barış Alper Yılmaz için benzer girişimde bulunacak ve Keçiörengücü ile anlaşmak için pazarlık yapacak.

7 GOLE KATKI SAĞLADI
Bu sezon sarı kırmızılı forma ile 36 resmi maçta forma giyen Barış Alper Yılmaz bu maçlarda 4 gol 3 asistlik katkı sağladı. 2021 yılında Keçiörengücü'nden bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Barış Alper Yılmaz 5 yıllık sözleşme imzaladı.