Galatasaray Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'ten Florya çıkarması!

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'ten Florya çıkarması!

23.05.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray şampiyonluk moduna girdi. Başkan Dursun Özbek dün Florya'ya giderek, teknik heyet ve futbolcuların motivasyonunu yükseltmeye çalıştı. Teknik Direktör Buruk, "Bayrakları hazırlayın. Tarih yine Galatasaray'ı yazacak, mayıslar yine bizim olacak" mesajı verdi

Galatasarayda Başkan Dursun Özbekten Florya çıkarması

Galatasaray’da seçim çalışmalarını durduran ve sadece şampiyonluğa odaklanan Başkan Dursun Özbek, dün sabah erken saatlerde soluğu tesislerde aldı.

Florya’ya giderek takımın şampiyonluk öncesi durumunu yakından takip eden Özbek, "konsantrasyon" mesajı verdi. Önceki gün de yine ekibiyle beraber soluğu Florya’da alan Başkan Özbek'in takıma bu şekilde sezon finali öncesi destek verdiği ve motivasyonu üst düzeyde tutmak istediği bildirildi.
Teknik Direktör Okan Buruk’la da bir toplantı yapan Başkan Özbek “Verilen bütün emeklerin sonuna geldik. Sizinle ve oyuncularımla gurur duyuyorum. Geçen sezon olduğu gibi yine camiamıza şampiyonluğu armağan edeceğinize inanıyorum” dedi. Sosyal medya hesabından taraftara mesaj veren Buruk, "Büyük Galatasaray ailesi. Bayrakları hazırlayın. Tarih yine Galatasaray'ı yazacak, mayıslar yine bizim olacak" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı


Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ise şu mesajı verdi:
"Geldik son dakikaya... Hepimiz, tüm motivasyonumuzla kenetlenerek, tüm zerrelerimize kadar hissederek, şampiyonluk yolundaki son dakikaya, sadece sahadaki 11 aslanımız, kenardaki diğer aslanlarımız, Okan Hocamızla değil, 35 milyon Galatasaray taraftarıyla o gün hep birlikte o mücadeleyi vereceğiz. Bu kararlılık, azim ve inanmışlıkla yapamayacağımız hiçbir şey yok. 2023 yılında Cumhuriyet'in 100. yılında 23. şampiyonluğumuzu kazanmıştık. İnşallah 2024'te de 24. şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayacağız."

4 takımlı mini turnuva
Konyaspor ile oynanacak kritik Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam eden Galatasaray, dün tek antrenman yaptı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki idman, topla ısınmayla başladı ve 4 grup halinde 5’e 1 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman savunma ve hücum çalışmasının ardından dört takımlı turnuvayla tamamlandı.

Haberin Devamı

Cenazede buluştular
Galatasaray'ın hayatını kaybeden "Küçük Metin" lakaplı eski futbolcusu ve sarı-kırmızılıların scout uzmanı Metin Çekiçler'in cenazesi dün defnedildi. Çekiçler için Kuzguncuk Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Namaza, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, yöneticilerden İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ve Fatih Demircan, teknik direktörler Fatih Terim, Bülent Korkmaz, Arda Turan, Hakan Balta, Galatasaray Futbol Direktör Yardımcısı Ayhan Akman ve futbol camiasından birçok kişi katıldı.

Çekiçler'in naaşı, cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı'na defnedildi.