Galatasaray Galatasaray'da Domenec Torrent kovuldu! Tazminatı ortaya çıktı

Galatasaray'da Domenec Torrent kovuldu! Tazminatı ortaya çıktı

22.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İspanyol teknik adam ve ekibi ücretlerinde 1 euro bile indirime gitmeyince sarı-kırmızılı kulüp tarafından sözleşmesi fesh edildi. Galatasaray’ın kasasından Portekizli çalıştırıcı ve yardımcıları için 2 milyon 149 bin euro çıkacağı bildirildi.

Galatasarayda Domenec Torrent kovuldu Tazminatı ortaya çıktı

Galatasaray’da Domenec Torrent dönemi resmen bitti. İspanyol teknik adam ile yardımcılarının sözleşmeleri dün tek taraflı fesh edilirken sarı-kırmızılıların kasasından bu operasyon için toplamda 2 milyon 149 bin euro çıkacak. Torrent ve ekibi 1 euro bile indirime yanaşmazken İspanyol hocaya gelecek sezon için alması gereken 1.5 milyon euro, yardımcılarına ise toplamda 649 bin ödeyecek.

Haberin Devamı

Önceki akşam Başkan Dursun Özbek ile görüşen ve anlaşmaya yanaşmayan Torrent dünkü görüşmelere avukatını ve menajerini gönderdi. Kulüp avukatları ile yapılan görüşmeler sonunda sözleşmesi fesh edilen İspanyol hocaya ücreti 10 taksitte ödenecek. Sarı-kırmızılıların resmi sitesinden Torrent için teşekkür mesajı yayınlanmaması dikkat çekti.

Diğer taraftan önceki gün görevine son verilen sportif direktör Sensibile ve yardımcısı Adria’ya da toplamda 400 bin euro ödeneceği ortaya çıktı.

BURUK BUGÜN AÇIKLANIYOR

Galatasaray’ın anlaşma sağladığı Okan Buruk dün akşam İstanbul’a geldi. Oğlunun tedavisi için Fransa’da bulunan ve dün gece gelen 48 yaşındaki teknik adamla bugün 2 senelik sözleşme imzalanacağı ve resmi açıklamanın yapılacağı belirtildi. Diğer taraftan Ayhan Akman’ın da Florya’da Futbol Direktörlüğü’ne getirilen Cenk Ergün’ün ekibine dahil olacağı bildirildi.

Haberin Devamı