Galatasaray Galatasaray'da Domenec Torrent sessizliğini bozdu! 'Kimse aramadı'

Galatasaray'da Domenec Torrent sessizliğini bozdu! 'Kimse aramadı'

17.06.2022 - 13:53 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in göreve gelişinin ardından yolların ayrılması beklenen teknik direktör Domenec Torrent sessizliğini bozdu.

Galatasarayda Domenec Torrent sessizliğini bozdu Kimse aramadı

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in görevinden ayrılması sonucu göreve getirdiği İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in geleceği belirsizliğini koruyor. Ülkesine giden Torrent sessizliğini bozdu.

Haberin Devamı

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI
Galatasaray 'da geride kalan sezonda Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından Burak Elmas yönetimi göreve İspanyol Teknik adam Domenec Torrent'i getirmişti. Torrent'in performansı camiayı çok tatmin etmedi. Yeni gelecek yönetimin de kendisiyle devam etmeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

İspanyol teknik adam Galatasaray'ın başında 20 maça çıkmış 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet almıştı. 59 yaşındaki Torrent'in galibiyet ortalaması 1.39 oldu

 İLK OLARAK DATÇA'YA GİTTİ
Tatilini Muğla Datça'da geçiren Katalan teknik adam, 11 Haziran'da gerçekleşen olan başkanlık seçimini bekledi. Daha sonrasında kapsamlı bir rapor hazırlayan teknik adam İspanya'ya geçti.

TORRENT ÜLKESİNE GİTTİ
İspanyol teknik adam tatil için dün ülkesine gitti. Torrent önümüzdeki hafta İstanbul'a döneceğini söyledi.

Haberin Devamı

"KİMSE BENİ ARAMADI"
Galatasaray 'da teknik direktör konusunda belirsizlik sürüyor. Sarı kırmızılı takımla 1 yıl daha sözleşmesi olan Domenec Torrent yeni yönetimden haber bekliyor. Habertürk'e konuşan İspanyol teknik adam, ''Yeni yönetimden kimse beni aramadı. Ben göreve devam edecek gibi çalışmalarımı sürdürüyorum. Umarım kısa sürede yeni yöneticilerle konuşma şansım olur'' dedi.

SİVAS MAÇI SONRASI OLAY SÖZLER
Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent, Demir Grup Sivasspor mağlubiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında gündeme damga vuran açıklamalarda bulunmuştu. Sözlerinin hedefinin Fatih Terim mi yoksa sarı kırmızılı yönetim mi olduğu sorulan deneyimli çalıştırıcı, "Galatasaray'da yaşadıklarımı hiçbir kulüpte yaşamadım" diyerek cevap vermişti

"KULÜBÜ BOŞ BULDUK, ANALİST BİLE YOKTU"
Kulüp tamamen boş haldeydi. Analist yok, yangından mal kaçırır gibi... Bir anda üç tane maçımız oldu. Oyuncular, kulübün en büyük değerleri. Kulübü boş bulduk ve onlarla 1,5 ay elimizden geleni yaptık. Galatasaray'ın 20 yıl öncesini unutun, gerçeği yaşamalıyız. Kötü durum. 'Dur' demek gerekiyordu, bunu başardık. Son 1 aydır çalışmak çok zor. Kulüp durdu! Ne transfer var, ne kiralık oyuncu durumu. Her şey durdu. Her gün bu şekilde...

Haberin Devamı

Düşüşte olan bir uçakta karşılaştık bu durumla. Burnunu kaldırmaya çalıştık uçağın. Aşağı yukarı başarılı olduk diye düşünüyorum. Bir gün gerçekten düzgün ve detaylı bir şekilde kulübü nasıl bulduğumuzu anlatmak istiyorum. Her gün bütün oyuncular ve biz kulübün bulunduğu durumdan kendimizi izole etmek için inanılmaz bir efor sarf ediyoruz. İnanın gerçekten kolay değil. Herkesin dik bir şekilde yürümesini sağlamak ve moral vermeye çalışmak zor. Her şey durmuş şekilde. Önümüzdeki sezon için ne transfer yapılabilir, hangi oyuncu kiraya verilebilir gibi birçok planımız vardı ama bunlarla ilgili ilerleyemiyoruz. Biz Türk değiliz ama kimseden de iyi değiliz. Gerçekten bu tarz çalışmaya alışık değiliz. Hem çalışanları hem oyuncuları birlik haline getirmek bizim için zor oluyor.

YENİ HOCA ARAYIŞI
Galatasaray'da bir yandan da yeni hoca arayışı var. Marco Rose'nin menajeriyle yapılan görüşmeden olumsuz yanıt alındı. Alman teknik adamın ekibiyle birlikte yıllık maliyeti 5 milyon euro'yu buluyor. Ayrıca Rose Türkiye'de çalışmaya pek sıcak bakmıyor. Türk teknik direktörler içinde tek aday olan Okan Buruk ise bekletiliyor.

Haberin Devamı

TAZMİNATI 1.5 MİLYON EURO
Dursun Özbek yönetimi, Torrent ile yolları ayırmayı planlarken yeni teknik direktörünü belirlemek için çalışmalara başladı. Yeni yönetimin Torrent ile yolları ayırmak adına 1.5 milyon Euro’luk tazminatı ödemesi bekleniyor