Galatasaray Galatasaray'da Domenec Torrent'in tazminatı belli oldu!

Galatasaray'da Domenec Torrent'in tazminatı belli oldu!

06.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrılması için harekete geçildi. Sarı-kırmızılılarda sezon sonunda vedalaşılması planlanan İspanyol teknik adamın tazminatının ağır olduğu ortaya çıktı. İşte Galatasaray'da Domenec Torrent'in ayrılması halinde ödenecek tutar...

Galatasarayda Domenec Torrentin tazminatı belli oldu

Galatasaray’da tartışmaların odağındaki isim olan Teknik Direktör Domenec Torrent’le tazminatsız ayrılmanın planları yapılırken, Katalan çalıştırıcının bunu kabul etmemesi durumunda faturası ağır olacağı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

GENÇLER, TORRENT'TEN RAHATSIZ

Galatasarayda Domenec Torrentin tazminatı belli oldu

Cim-Bom’da, takımın bir iddiasının bulunmamasına rağmen Teknik Direktör Domenec Torrent’in genç oyunculara şans vermemesi eleştiriliyordu. 

Yetenekli gençlerin, Süper Lig maçlarında şans bulmaktan ziyade, A takımla antrenmana bile alınmamaktan dolayı hayal kırıklığı içinde olduğu öğrenildi. Fenerbahçe’de Arda Güler’in 1.5 sene A takımla antrenmana çıktığı ve bu durumun yetenekli oyuncuyu hazır hale getirdiği belirtildi.

Galatasarayda Domenec Torrentin tazminatı belli oldu

Buna karşın Galatasaray’da 19-20 yaşındaki genç isimlerin, A takımla idmana çıkmamasının büyük bir kayıp olduğu vurgulandı.

BEDELİ ÇOK AĞIR

Gelecek sezonun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Torrent’in sözleşme detayları önceki akşam Spor Gecesi Digital’de yayınlandı. Buna göre Galatasaray, 59 yaşındaki teknik adamın biletini keserse, 2 milyon 160 bin euro ödemek durumunda kalacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda Domenec Torrentin tazminatı belli oldu

Üstelik Torrent ve ekibi, 2022-23 sezonunda başka bir takım çalıştırsa da bu madde geçerli olacak. 2 milyon 160 bin euronun, 1.5 milyonluk kısmını Torrent’e, toplamda 660 bin euronun da yardımcılarına verileceği belirtildi.

Diğer taraftan Sportif Direktör Pasquale Sensibile’nin sözleşmesindeki tazminat da dudak uçuklattı. İtalyan futbol adamının da 840 bin euroluk tazminat maddesinin bulunduğu belirtildi.

Galatasaray’ın geleceğini planlama adına göreve getirilen Sensibile’nin de Torrent gibi, tazminat konusunda asla taviz vermeyeceği öğrenildi.

Kevin de Bruyne'nin 2020-21 Sezonu Asistleri

Yazarlar