Galatasaray Galatasaray'da Domenec Torrent'ten öğrencilerine derbi mesajı! Yönetimden prim müjdesi

Galatasaray'da Domenec Torrent'ten öğrencilerine derbi mesajı! Yönetimden prim müjdesi

14.03.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray Yönetimi ve Torrent, futbolcularla yapılan toplantılarda Barcelona rövanşının unutulmasını istedi. Beşiktaş derbisinin camia için çok önemli hale geldiğini aktaran sarı-kırmızılıların, “Büyük bir taraftar desteği altında coşkuyla oynayıp kazanmalıyız” dedikleri belirlendi.

Galatasarayda Domenec Torrentten öğrencilerine derbi mesajı Yönetimden prim müjdesi

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’da yönetim kurulu ve Teknik Direktör Domenec Torrent’ten futbolculara derbi uyarısı geldi. Kulüpler arasında yaşanan erteleme krizinin ardından çıkılacak Beşiktaş maçına büyük önem veren sarı-kırmızılılar, futbolculardan Barcelona ile perşembe akşamı oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş müsabakasını unutmalarını isteyip, sadece Beşiktaş’a motive olmaları talimatını verdi.

Barcelona maçının ardından oyuncularla sürekli olarak yapılan toplantılarda, “Hepimiz için Avrupa Ligi öncelik ama daha öncesinde de Beşiktaş ile oynayacağız. Ligde herhangi bir hedefimiz kalmayabilir. Ancak bu tablo Beşiktaş maçını önemsemeyeceğimiz anlamına gelmez. Bu yüzden Barcelona rövanşını unutup, tamamen derbiye odaklanmalıyız. Taraftarımız bu galibiyete çok önem veriyor. Büyük bir taraftar desteği altında coşku ile oynamalıyız. Derbide alınacak güzel bir sonuç Barcelona maçı öncesi de bizi daha da havaya sokar” ifadelerinin kullanıldığı belirlendi.

Galatasaray’da Başkan Burak Elmas ve yöneticiler de Beşiktaş maçı için özel prim verme kararı aldı. Sarı-kırmızılı yönetimin derbinin kazanılması durumunda oyunculara toplam 1 milyon lira prim dağıtılmasının kararlaştırıldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

İstanbul’a gelip kampa girmediler

Cim-Bom, Beşiktaş derbisinin son hazırlığını dün öğle saatlerinde İzmir’de gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı takım, Altay Alsancak Stadı’ndaki taktik ağırlıklı antrenmandan sonra akşam İstanbul’a döndü. Teknik Direktör Domenec Torrent, Barcelona maçından sonra doğrudan İzmir’e gitmeleri ve burada iki gün konaklamaları nedeniyle oyuncularını derbi için kampa almadı. Sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik heyet derbi için bugün öğle saatlerinde Florya’da bir araya gelecek.

Neden İzmir’e gidildi?

Galatasaray kafilesinin Barcelona maçından sonra İstanbul’a gelmek yerine direkt olarak İzmir’e gitmesinin nedeni belli oldu.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nin İstanbul’da etkili olan kar yağışından olumsuz etkileneceği ve bu durumun da antrenmanları riske sokacağı için böyle bir karar alındığı belirtildi. İzmir’de ilk gün Göztepe Kulübü tesislerinde ikinci gün ise Altay Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda çok iyi şartlarda antrenman yapan sarı-kırmızılılar böylece derbiye en iyi şekilde hazırlanma şansı elde etti.

Haberin Devamı

‘Kocadağ ile görüştüm’

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, erteleme taleplerini cuma günü Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ’a ilettiklerini açıkladı. Kırmızı, “Başkanımız Burak Elmas, TFF yetkilileriyle temasta bulunurken, ben de Emre Kocadağ ile görüştüm. Kocadağ’ı kar yağışının şiddetini artırmaya başladığı cuma günü öğle saatlerinde arayarak, yaşadığımız sıkıntıya aktardım, anlayış beklediğimizi ilettim. Kocadağ, 1 saat sonra ertelemeye sıcak bakmadıklarını söylemiştir. Gelinen noktada Beşiktaş’ın yapmış olduğu “Bizlere hiçbir şekilde talep gelmemiştir” açıklaması kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Genç Yıldızı: Kerem Aktürkoğlu