GalatasarayGalatasaray'da Dursun Özbek'ten Gardi'ye tam yetki! Şampiyonlar Ligi operasyonu

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Gardi'ye tam yetki! Şampiyonlar Ligi operasyonu

30.04.2025 - 08:16 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayarak Devler Ligi'ne gitmek isteyen Galatasaray bir yandan gelecek sezonun transferlerini bitirmeye çalışıyor. Başkan Dursun Özbek'ten tam yetki alan menajer Gardi, yıldız isimle ilk görüşmeyi yaptı.

Galatasarayda Dursun Özbekten Gardiye tam yetki Şampiyonlar Ligi operasyonu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Şampiyonlar Ligi için yıldızlarla dolu bir kadro hayal etmesi ve bu isimleri tek tek dile getirmesi camiada geniş yankı buldu.

Haberin Devamı

Başta kaleci Oblak olmak üzere, Xhaka, Sane gibi isimleri direkt olarak dile getiren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in vaatleri sözlerle sınırlı kalacak gibi görünmüyor.

Galatasarayda Dursun Özbekten Gardiye tam yetki Şampiyonlar Ligi operasyonu

SANE TRANSFERİ GARDI'DE
Transfer çalışmaları için bizzat talimatlarını ileten Özbek, özellikle Leroy Sane konusunda yöneticilerin elini çabuk tutmasını istiyor. Şu sıralarda kulübü Bayern Münih’le de kontrat masasına oturmaya hazırlanan Sane için George Gardi yetkilendirildi.

İtalyan menajer, başkan Özbek’ten yetkiyi alır almaz Sane’nin temsilcisiyle bir araya geldi. Yapılan ilk görüşmeden yüzde yüz olumlu veya olumsuz bir sonuç çıkmadı.

Galatasarayda Dursun Özbekten Gardiye tam yetki Şampiyonlar Ligi operasyonu

GALATASARAY'I REDDETMEDİ
Alman futbolcu Galatasaray’da oynama fikrine soğuk değil. Ancak önceliği kulübü Bayern’e veren 29 yaşındaki hücumcu kendisine sunulacak resmi teklifi bekliyor. Eğer tecrübeli futbolcu Alman deviyle anlaşamazsa Galatasaray bu transfer için şanslı kulüpler arasında görünüyor. Gardi bundan sonraki süreci de yakından takip edecek.

Haberin Devamı

Galatasarayda Dursun Özbekten Gardiye tam yetki Şampiyonlar Ligi operasyonu

XHAKA İÇİN RESMİ TEKLİF
Aslan, eş zamanlı olarak orta saha operasyonunu da yürütüyor. Geçtiğimiz haftalarda Aslan'a yeşil ışık yakan Xhaka’nın bonservisi için Bayer Leverkusen’e önümüzdeki hafta resmi teklif yapılacak ve pazarlıklara start verilecek.

32 yaşındaki ön libero şu an takımında ilk 11’de görev alsa da gelecek sezonun yapılanmasında düşünülmüyor. Galatasaray da bu ayrılık kararını fırsata çevirmenin peşinde.

KEŞFETYENİ
Ünlü oyuncu son paylaşımıyla neden tepki aldığını açıkladı
Ünlü oyuncu son paylaşımıyla neden tepki aldığını açıkladı

Cadde | 30.04.2025 - 07:31

Oyuncu Fulya Zenginer, kendisine gelen temizlik yorumlarına fotoğrafla yanıt verdi.

Yazarlar