Galatasaray Galatasaray'da Erden Timur'dan Ziyech açıklaması!

Galatasaray'da Erden Timur'dan Ziyech açıklaması!

25.03.2023 - 14:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur yıllık olağan genel kurul toplantısında konuştu. Transferlerle ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur yıllık olağan genel kurul toplantısında konuştu

Haberin Devamı

BORÇ AÇIKLANDI
Galatasaray'ın Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen yıllık olağan mali genel kurul toplantısında yönetim ile denetim kurulu, mali raporlarla ilgili sunum yaptı.

Yapılan sunumlarda kulüp ve bağlı ortaklarının 31 Aralık 2022 itibarıyla bağımsız denetimden geçmiş net borcunun 4 milyar 633 milyon 239 bin 861 lira olduğu belirtildi.

Kulüp ve bağlı ortaklıklarının 2022 yılı konsolide faaliyet zararının 1 milyar 14 milyon 80 bin 724 lira olduğu aktarıldı.

TİMUR: 'ZANIOLO 30 MİLYON EUROYA SATILIYORDU'
"Nicolo Zaniolo'yu biz almadan 6 gün önce Bournemouth'a satılıyordu 30 milyon euro karşılığında. Son gece, 5 yıl vadeyle, ilk ödemesi kasım ayında olmak üzere, yarı fiyatına, 15 milyon euroya aldık. Başarılı olduğumuz, Sneijder ve Drogba gibi oyuncuları getirdiğimiz senelerle aynı parayı harcadık."

Haberin Devamı

Galatasarayda Erden Timurdan Ziyech açıklaması

ZIYECH AÇIKLAMASI
"Nasıl aldık diye şey yaparsak, biz transferin son gününde şöyle bakıyorduk, 'Ya oyuncunun son anda vazgeçtiği ya da kulübün son anda vazgeçtiği' Öyle durumlarda travmatik bir şey oluyor. Oyuncu kulübe, kulüp oyuncuya küsüyor. 2 tane oyuncu bulduk. Bir tanesi kulübünde kaldık. 3 dakika farkla kulübü yetiştiremedi bu da Hakim Ziyech'ti. Ziyech 3 dakikayla PSG'ye gidemedi, sonra kaldı. Diğeri de Zaniolo'ydu. Seneye de sözleşmesi dolacağı için, seyircisi evi bastığı için, Roma'yı terk ettiği için 30 milyon euro'luk oyuncuyu 15 milyon euro'ya aldık. Cebimizden de bir kuruş çıkmadı."

Yazarlar