Galatasaray Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in kritik haftası! Açıklanacak

Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in kritik haftası! Açıklanacak

28.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Son dakika haberi... Cim-Bom’da başkan adaylıklarını açıklayan Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu, hafta başından itibaren projelerini anlatacak. Sarı-kırmızılı camiada bu durumun seçime yön vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...

Galatasarayda Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbekin kritik haftası Açıklanacak

Galatasaray’da seçim kampanyası haftaya başlıyor. Başkan adayları Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu projelerini gelecek hafta başından itibaren üyelere ve kamuoyuna açıklayacak.

Haberin Devamı

SEÇİME YÖN VERECEK

Divan Kurulu’nda bunu açıklayan iki başkan adayı da bu projeleri önümüzdeki günlerde anlatacağını ifade etti. Seçime de bu projelerin yön vereceği camia içerisinde konuşuluyor.

ÖZBEK: 'PARA DEĞİL PROJE KOYACAĞIM'

Eski başkan Dursun Özbek’in yeni dönemle ilgili olarak yakın çevresine, “Bu sefer para değil proje ortaya koyacağım. Önümüzdeki hafta açıklayacağımız 5 proje ile Galatasaray’ı kurtaracağız” dediği öğrenildi.

BORÇ YÜKÜNDEN KURTARACAK

Özellikle Sportif AŞ’de yer alacak olan Erden Timur’un başında olduğu bir projenin kulübü mali yönden çok rahatlatmasının beklendiği belirtildi. Özbek, kulübü borç yükünden kurtaracak projeleri anlatacağı dile getirildi.

HAMAMCIOĞLU'NUN EN ÖNEMLİ KOZU ADNAN ÖZTÜRK

Haberin Devamı

Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu da projeler konusunda ayrıntılı açıklamalarını önümüzdeki hafta başından itibaren açıklayacak.

Hamamcıoğlu’nun özellikle dijitalleşme konusuna ağırlık vereceği vurgulandı. Sarı-kırmızılı başkan adayının en önemli kozu ise Sportif AŞ’ye girmeyi kabul eden Adnan Öztürk olacak.

Böylece sarı-kırmızılılarda 11 Haziran’da yapılacak seçime ortaya konulacak projelerin damga vuracak.

Phil Foden'ın City formasıyla 21-22 sezonu en iyi anları