Galatasaray Galatasaray'da Fatih Terim’in korktuğu başına gelmedi

Galatasaray'da Fatih Terim’in korktuğu başına gelmedi

19.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da, Fenerbahçe ile Marsilya maçı öncesi milli arada sakatlık yaşanmasından korkan Teknik Direktör Fatih Terim’in düşündüğü gibi bir durum yaşanmadı. Sarı-kırmızılı 11 futbolcu iyi performans gösterirken, tek üzülen Muslera oldu.

Galatasarayda Fatih Terim’in korktuğu başına gelmedi

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim’i kaygılandıran ‘milli ara’ sorunsuz geçildi. Cim-Bom’da Fenerbahçe ve Marsilya maçları öncesi tecrübeli teknik adamı yoğun takvimde yaşanabilecek sakatlıklar kaygılandırıyordu.

Ancak, 12 futbolcunun milli takımlara gittiği sarı-kırmızılılarda sağ üst arka adale grubunda küçük bir problem yaşayan ve 1 gün sonra antrenmana çıkan Morutan dışında bir sorun yaşanmaması, önce Terim’i sonra da yardımcılarını memnun etti.

Üstelik Muslera hariç genel olarak milli takımlardan futbolcuların formda ve moralli dönmesi de yine Florya’yı sevindiren başka bir konu oldu.

Üstelik Terim ve ekibi oyuncuların milli takımlara gidip kenarda beklemesinden ziyade oynamasının, derbi öncesi performanslarına olumlu yönde etki ettiğini düşünüyor.

Haberin Devamı



Bu noktada yorgunluğu bir bahane görmeyen tecrübeli teknik adam, futbolcularının mümkün olduğunca milli takımlarda süre almasını arzu ediyor.

Genel olarak Galatasaray için milli ara derbi öncesi herhangi bir sıkıntı yaratmadı ve teknik kadro bu durumdan fazlasıyla memnun oldu.

15 gence büyük jest

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadı’nda oynanacak derbinin özel misafirleri olacak. NEF Vakfı pazar günü Manavgat yangının mağduru 15 genci maçta ağırlayacak.

Bu gençler karşılaşmadan bir gün önce İstanbul’a gelecek ve son anda programda değişiklik olmazsa Florya’daki antrenmanı da takip edecek.
Aynı zamanda derbiyi de loca yerine coşku ile atmosferi daha iyi hissedebilmeleri için numaralı tribünden izleyecekler.

Yönetim kurulu başkanlığını Erdem Timur’un yaptığı vakıf yangın döneminde de “Bir destek, bir yuva” projesi ile elini taşın altına sokmuştu.
Öte yandan NEF’in sponsor olmasından sonra stattaki tabelalar da tamamen yenilendi ve derbi maçta ilk kez bu hali ile görüntülenecek. Ayrıca stadın üzerindeki güneş panellerinin kurulumu da tamamlandı.