Galatasaray Galatasaray'da Fenerbahçe öncesi Muslera gelişmesi!

Galatasaray'da Fenerbahçe öncesi Muslera gelişmesi!

04.04.2022 - 09:15 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup eden Galatasaray'da moraller yerine geldi. Sarı-kırmızılı kulüpte gözler Fenerbahçe derbisine çevrilirken Karagümrük maçında iyi bir performans ortaya koyan Muslera ile ilgili sıcak gelişme yaşandı.

Galatasarayda Fenerbahçe öncesi Muslera gelişmesi

Camia olarak zor günler geçiren Galatasaray, önceki gün ligde Karagümrük'ü 2-0 yenerek rahat bir nefes aldı. Sarı kırmızılıların aldığı üç puanda Muslera imzası vardı.

Haberin Devamı

BURAK ELMAS: İSMİNİZİ AÇIKLARIM
Sarı-kırmızılı takımın başkanı Burak Elmas, haklarında çıkan dava haberleriyle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Elmas, "Olağan Genel Kurul’da alınan karara karşı dava açtığımız haberi tamamen gerçek dışıdır. Bu tür asılsız haberleri servis etmeyi alışkanlık haline getiren ve iktidar hırsları ile Galatasaray’da kaos oluşturanların aynı otelde buluşmaları da tesadüf değildir. Galatasaray’ın iç siyasetini dizayn ederek ve geçmişten gelen darbeci zihniyetiniz ile bozulan çarklarınız tekrar düzelir zannetmiş olabilirsiniz ama buna hayatta olduğum sürece izin vermeyeceğim. Muhtemel adaylar hakkında özel evraklar hazırlayarak basına servis edeceklerini duydum. Bu evrakları daha önce bana da getirdiler ve ben şahitler huzurunda kullanmayı reddettim. O evrakları medyada görürsem isminizi de açıklarım! Galatasaray’ı dizayn edemeyeceksiniz" dedi.

Haberin Devamı

GOMIS 5. GOLÜNÜ ATTI
Galatasaray’ın Fransız futbolcusu Bafetimbi Gomis, Fatih Karagümrük maçında penaltıdan attığı golle bu sezonki 5. gol sevincini yaşadı.

MUSLERA KÜLLERİNDEN DOĞDU
Kaptan, 90 dakikanın kırılma anı olan 75'te önce penaltıyı kurtardı, daha sonra da ağlarla buluşmakta olan iki topa duvar ördü. Aslında Uruguaylı file bekçisinin geçmişine baktığımızda bu tablo normal gibi gözükse de geçirdiği büyük sakatlıklar sonrası adeta küllerinden doğdu.

DERBİDE YERİ GARANTİ
2020'de bacağı kırılan Muslera için 'dönüşü eskisi gibi olmaz' dendi, sonrada Sivas maçında çapraz bağları esneyince 'forma bulamaz' yorumları yapıldı. Ama azmiyle zor günleri geride bıraktı. Özel çalışmalar yapan başarılı kaleci alçıları varken salonda göz, adale sistemi, koordinasyon, algılama ve karar verme üzerinde idman yaptı.

Takıma dahil olunca da formda Pena'ya rağmen kaleyi tekrar devraldı. Türkiye'nin haberine göre Fenerbahçe derbisinde de yerini ayırttı.