Galatasaray Galatasaray'da Fernando Muslera çok sinirlendi! Manchester United'da Alejandro Garnacho'dan kışkırtıcı sevinç

Galatasaray'da Fernando Muslera çok sinirlendi! Manchester United'da Alejandro Garnacho'dan kışkırtıcı sevinç

29.11.2023 - 21:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5'inci haftasında Manchester United ile karşı karşıya geldi. Konuk takımda fileleri havalandıran genç yıldızın gol sevinci sonrası Fernando Muslera çok sinirlendi.

Galatasarayda Fernando Muslera çok sinirlendi Manchester Unitedda Alejandro Garnachodan kışkırtıcı sevinç

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5'inci haftasında Manchester United'ı konuk etti. Kritik karşılaşmanın 11'inci dakikasında saha alanı içerisinde tansiyon yükseldi. Alejandro Garnacho'nun sevincine Fernando Muslera tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Rams Park'ta oynanan maça taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tribünlerin tamamının dolu olduğu gözlemlendi. Konuk takım Manchester United'ın taraftarları da tribündeki yerlerini aldı.

KAAN AYHAN STOPERDE

Galatasaray'da Davinson Sanchez'in sakatlığı sonrası stoper tandemine Kaan Ayhan ile Abdülkerim Bardakcı görev aldı. Okan Buruk'un orta saha kurgusundaki tercihleri ise Tanguy Ndombele ve Dries Mertens'ten yana kullanıldı. Sarı-kırmızılılar, Manchester United maçına şu 11'le başladı:

Muslera, Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Ndombele, Torreira, Mertens, Ziyech, Zaha, Icardi.

GARNACHO AĞLARI HAVALANDIRDI

Heyecan dolu karşılaşmanın 11'inci dakikasında Manchester United'ın organize gelişen atağında Bruno Fernandes solda boş durumdaki Alejandro Garnacho'ya şık bir pas attı. Alejandro Garnacho bomboş durumda sol ayağıyla fileleri havalandırdı. Bu golün ardından Manchester United, Rams Park'ta 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

Manchester United'da golü atan Alejandro Garnacho, sevincini tribünlere dönerek yaptı. Alejandro Garnacho'nun bu sevincine taraftarlar tepki gösterdi. Genç yıldızı uyaran isimler arasına Fernando Muslera da dahil oldu.

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

Fernando Muslera'nın uyarısı sonrası hakem araya girdi. Yaşanan gerilim sonrası İspanyol hakem, Fernando Muslera'ya uyarıda bulundu.