Galatasaray Galatasaray'da flaş Sofiane Feghouli gelişmesi

Galatasaray'da flaş Sofiane Feghouli gelişmesi

02.03.2021 - 14:41 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız ismi Sofiane Feghouli, antrenmanlarda sıkı çalışmaya devam ediyor.

Galatasarayda flaş Sofiane Feghouli gelişmesi

Sarı kırmızılılarda Feghouli 34 gün sonra ilk defa Erzurumspor karşısında kadroya girebildi ama süre alamadı.Yeniden formuna kavuşmak için yoğun çaba sarf eden Cezayirli oyuncu eksiklerini kapatmak için kendine özel program hazırlattı.

Haberin Devamı

KAMP KADROSU AÇIKLANDI

Galatasaray, Süper Lig'in 28'inci haftasında yarın deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Bu arada sarı-kırmızılıların kamp kadrosu da açıklandı. Kadroda Emre Taşdemir ve Marcelo Saracchi yer almadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sarı-kırmızılılar, Ankaragücü karşılaşması için bugün saat 16.00'da uçakla Ankara'ya hareket ederek müsabaka öncesi Başkent'te kampa girecek.

Bu arada Galatasaray'ın kamp kadrosu da açıklandı. Emre Taşdemir ve Marcelo Saracchi'nin yer almadığı kadro şöyle:
Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Taylan Antalyalı, Henry Onyekuru, Ryan Babel, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Halil Dervişoğlu, Peter Etebo, Martin Linnes, Ryan Donk, Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu, Ömer Bayram, Emre Akbaba, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Mostafa Mohamed, Okan Kocuk, Marcao Teixeira, James Ozornwafor, Emre Kılınç, Arda Turan, Gedson Fernandes, Sofiane Feghouli, Fatih Öztürk.

Haberin Devamı

Yazarlar