Galatasaray Galatasaray'da Icardi endişesi! İtirazlara rağmen sahadaydı

Galatasaray'da Icardi endişesi! İtirazlara rağmen sahadaydı

27.10.2023 - 09:17 | Son Güncellenme:

Beşiktaş derbisindeki sakatlığının ardından Bayern Münih maçında iğneyle mücadele eden Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin Rize deplasmanı öncesi son durumu yakından takip ediliyor. İşte sarı-kırmızılı ekipteki Icardi endişesi...

Galatasarayda Icardi endişesi İtirazlara rağmen sahadaydı

Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Bayern Münih’e mağlup olmasına rağmen, 70 dakika boyunca oynadığı futbolla parmak ısırtan ve bundan sonrası için ümit veren Galatasaray’da, sıra lig yarışına geldi. Sarı-Kırmızılı ekip yarın akşam zorlu Çaykur Rizespor deplasmanında mücadele edecek.

Haberin Devamı

GÖZLER ICARDI'DE

Üst üste Beşiktaş derbisi ve Bayern karşısında yüksek efor harcayan Galatasaray’ın, Rize’de puan kaybı yaşamaması için teknik ekip kadro tercihi üzerinde hassasiyetle duruyor. Mevcut durumu en çok merak edilen isim ise kuşkusuz Mauro Icardi.

Galatasarayda Icardi endişesi İtirazlara rağmen sahadaydı

GELECEK HAFTALARI ETKİLEYEBİLİR

Arjantinli yıldız, Bayern Münih karşısına topuğundaki sakatlığa ve ağrılara rağmen iğneyle çıkmıştı. Doktorların itirazına rağmen sahada fedakârca mücadele eden, kendi yaptırdığı penaltıyı da gole çeviren Icardi, Florya’da özel bir tedavi programına tabi tutuluyor. Galatasaray cephesinde, Icardi’yi daha fazla riske edip etmeme konusunda bir kararsızlık söz konusu. 30 yaşındaki santrforun, benzer bir iğne vurularak Rize karşısında da forma giyebileceği öğrenildi. Ancak bu tercih, tecrübeli futbolcuyu sonraki haftalarda olumsuz etkileyebilir.

Haberin Devamı

KARARI BİRLİKTE VERECEKLER

Icardi hakkındaki son karar bugünkü yolculuk öncesinde verilecek. Sarı-Kırmızılı ekip sabah saatlerinde Florya’da hazırlıklarını tamamlayıp, Rize’ye geçecek. Kafile yola çıkmadan önce sağlık ekibi, teknik heyet ve Icardi bir araya gelerek son durum hakkında bir karara varacaklar.

BAKAMBU VEYA BARIŞ ALPER

Icardi oynamazsa Okan Buruk’un ileri uçta Bakambu ile Barış arasında bir tercih yapacağı öğrenildi.

Yazarlar