Galatasaray Galatasaray'da Kaan Ayhan gerçeği ortaya çıktı! Büyük fedakarlık

Galatasaray'da Kaan Ayhan gerçeği ortaya çıktı! Büyük fedakarlık

04.12.2023 - 08:15 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Pendikspor engelini de kayıpsız geçen Galatasaray'da gözler Adana Demirspor karşılaşmasına çevrilmiş durumda. Sarı-kırmızılı ekipte alınan skorlardan dolayı yüzler gülerken flaş bir Kaan Ayhan gerçeği ortaya çıktı

Galatasarayda Kaan Ayhan gerçeği ortaya çıktı Büyük fedakarlık

Pendikspor’u deviren Galatasaray, cuma günü de Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak. Aslan’ın hocası Okan Buruk, yoğun fikstür içerisinde oyuncularının da dinlenmesini istiyor. Bu doğrultuda, Sarı-Kırmızılı futbolculara 2 gün izin verildi. Galatasaraylı oyuncular, bugünü de izinli olarak geçirdikten sonra Adana ekibi ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Haberin Devamı

KAAN AYHAN GERÇEĞİ

Kaan Ayhan ile ilgili olarak flaş bir gerçeğe ulaşıldı. 29 yaşındaki futbolcunun, Pendik maçı öncesinde bir ağrı hissettiği belirtildi. Fakat 29 yaşındaki futbolcu, takımdaki eksikler nedeniyle Aslan’ın yanında olmak istediğini bildirdi. Bu gelişme sonrasında milli futbolcu, karşılaşmaya iğne ile çıkıp, büyük bir fedakârlık örneği gösterdi.

Galatasarayda Kaan Ayhan gerçeği ortaya çıktı Büyük fedakarlık

SANCHEZ YİNE YOK

Sarı-Kırmızılılar, son dönemde özellikle savunmada yaşadığı sakatlıklarla boğuşuyor. Takıma kısa sürede adapte olan ve vazgeçilmez isimlerin arasında yer alan Davinson Sanchez’in, arka adalesinde sakatlık nedeniyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Kolombiyalı oyuncunun, bu anlamda gelecek hafta Adana Demirspor ile oynanacak karşılaşmada da forma giymeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM DÖNÜYOR

Savunmanın bir diğer sigortası Abdülkerim Bardakçı ise ligde Alanyaspor ve Pendikspor maçlarını kaçırdı. Milli savunmacının, durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenildi. 29 yaşındaki futbolcunun, Mavi Şimşekler karşısında yeniden Sarı-Kırmızılı formasına kavuşması bekleniyor.