Galatasaray Galatasaray'da karar verildi! 10 futbolcu kamp kadrosuna alınmadı

Galatasaray'da karar verildi! 10 futbolcu kamp kadrosuna alınmadı

26.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da transferlerin yanı sıra takımdan ayrılacak iki isim belli oldu. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı takım, açıkladığı kamp kadrosuna 10 futbolcuya dahil olarak 2 yıldızı da dahil etmedi.

Galatasarayda karar verildi 10 futbolcu kamp kadrosuna alınmadı

Okan Buruk yönetiminde yeni sezonda Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen ve transferde yoğun hareketlilik yaşayan Galatasaray'da iki futbolcunun ikinci etap kamp kadrosunda yer almadı.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA'YI MAĞLUP ETTİ
Galatasaray, özel maçta Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Nef Stadyumu'nda oynandı. Mücadele sarı-kırmızılıların 2-1'lik galibiyetiyle sona erdi. İlk yarıda etkili bir oyun sergileyen sarı-kırmızılılar, 30'uncu dakikada Kerem Aktürkoğlu ile öne geçmeyi başardı. Gomis'in pasında ceza yayının gerisinde topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

SEFEROVIC GOLLE BAŞLADI
Seferovic sarı-kırmızılı formayla çıktığı ilk maçında golle tanıştı. Mücadelenin 60'ıncı dakikasına oyuna giren Galatasaray'ın yeni golcüsü, 6 dakikada sonra takımını öne geçiren gole imza attı. 66'ncı dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun sol kanattan pasında defanstan seken topu önünde bulan Seferovic, ceza sahası içinde şutunda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Galatasaray mücadelede tekrar üstünlüğü yakaladı. Mücadele 2-1'lik sarı-kırmızılı takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

Haberin Devamı

İMZALAR ATILDI
Transferde şimdiye kadar Sergio Oliveira, Haris Seferovic, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan Karataş’ı renklerine bağlayan Galatasaray orta saha ve hücum hattı için arayışlarını sürdürüyor. Öte yandan Aslan'da iki ayrılık netleşti.

Galatasarayda karar verildi 10 futbolcu kamp kadrosuna alınmadı

AYTAÇ KARA VE LUYİNDAMA KAMPA ALINMADI
Sarı-Kırmızılılarda Luyindama ve Aytaç Kara'nın ikinci etap kamp kadrosunda yer almadı. Bu iki isim dışında Batuhan Şen, İsmail Çipe, Işık Kaan Arslan, Atalay Babacan, Emin Bayram, Eren Aydın, Jesse Sekidika, Sacha Boey da kamp kadrosuna dahil edilmedi

Galatasaray'da gözden düşen tecrübeli stoper Luyindama, geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan ekibi Al Taawon'da kiralık olarak forma giymişti.

OPSİYONU KULLANMADILAR
Al Taawoun, bonservisi Galatasaray'da olan Christian Luyindama'nın satın alma opsiyonunu kullanmayacağını duyurdu.

GİRESUN'UN LİSTESİNDE
Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen stoper Luyindama Giresunspor’un hedefleri arasında yer alıyor. Luyindama'nın sözleşmesi geçen sezon başında 2 yıl daha uzatılmıştı. Luyindama, Galatasaray'dan yıllık 1 milyon 50 bin Euro net ücret kazanıyor.

Galatasarayda karar verildi 10 futbolcu kamp kadrosuna alınmadı

GÖZTEPE'YE KİRALANMIŞTI
Kasımpaşa'daki başarılı performansı sonrası Sarı-Kırmızılı ekibe transfer olan Aytaç Kara ise ligin 2. yarısında Göztepe için ter dökmüştü.

Haberin Devamı

3 GENÇ FUTBOLCU KADRODA YOK
Galatasaray'da genç futbolcular Eren Aydın, Ahmet Batuhan Şen ve Emirhan Kayar'ın da ikinci etap kamp kadrosunda yer almadı.