Galatasaray Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun son durumu belli oldu! Fenerbahçe derbisi öncesi

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun son durumu belli oldu! Fenerbahçe derbisi öncesi

04.04.2022 - 18:50 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük ile oynadığı müsabakada sakatlanan Kerem Aktürkoğlu'nun son durumu belli oldu. Genç oyuncunun Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlığı sarı-kırmızılılarda endişe yarattı. İşte detaylar...

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlunun son durumu belli oldu Fenerbahçe derbisi öncesi

NEVZAT DİNDAR - SKORER ÖZEL

Haberin Devamı

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi hazırlıkları başladı. Sarı-kırmızılı takımın bugün gerçekleştirdiği antrenmana Fatih Karagümrük mücadelesinde sakatlanan Kerem Aktürkoğlu yer almadı.

Kerem Aktürkoğlu'nun birkaç gün daha takımla birlikte çalışmayacağı öğrenildi. Yetenekli futbolcunun Fenerbahçe derbisinde oynayıp, oynamayacağının daha sonra verilecek karara göre netlik kazanacağı ortaya çıktı.

Öte yandan sarı-kırmızılı kulüp Kerem Aktürkoğlu'nun kasık arka adalesinde orta düzeyde zorlanma ve kanama tespit edildiğini açıkladı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Karagümrük maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Kerem Aktürkoğlu’nun çekilen MR’ı ve yapılan tetkikleri sonucunda kısa rotator ve adduktor (kasık) adalesinde orta düzey zorlanma ve kanama tespit edildi. Futbolcunun tedavisine başlandı" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Louis van Gaal'in Ajax'taki Başarı Dolu Yılları