Galatasaray Galatasaray'da Kerem Demirbay için Almanya iddiası! Dayı'ya 7 yıl sonra sürpriz

Galatasaray'da Kerem Demirbay için Almanya iddiası! Dayı'ya 7 yıl sonra sürpriz

22.02.2024 - 16:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın son dönemdeki performansını mercek altına alan yorumcu Mehmet Demirkol, hem Prag eşleşmesini hem de Kerem Demirbay'ı değerlendirdi. Demirkol'un Kerem iddiası dikkat çekti.

Galatasarayda Kerem Demirbay için Almanya iddiası Dayıya 7 yıl sonra sürpriz

UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Galatasaray, son 16 takım arasına kalabilmek için bugün Çek temsilcisi Sparta Prag ile karşılaşacak. İlk maçtaki 3-2’lik galibiyetin avantajını kullanmak isteyen Cim-Bom, 22 Mayıs’ta Dublin’de oynanacak finalin bir ayağında olmak istiyor.

Haberin Devamı

NELSSON CEZALI
Cim-Bom’da, Sparta Prag ile oynanan ilk maçta kırmızı kart gören Victor Nelsson, sakatlıkları devam eden Serge Aurier, Hakim Ziyech, Tanguy Ndombele maçın kadrosunda yer alamayacak. Yeni transfer Derrick Köhn ile Eyüp Aydın da UEFA’ya bildirilen takım listesinde bulunmadığı için görev yapamayacak.

MEHMET DEMİRKOL: GALATASARAY'I BU KADAR ZORLAYAN TAKIM GÖRMEDİM
Galatasaray'ın son dönemdeki performansını mercek altına alan yorumcu Mehmet Demirkol, hem Prag eşleşmesini hem de Kerem Demirbay'ı değerlendirdi. Demirkol'un Kerem iddiası dikkat çekti.

"Türkiye'de hatta Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı bu kadar çok zorlayan bir takım görmedim ben. Boşluğa çok çabuk pas atıyorlar ve sürekli demarke şut imkanı buldular. Muslera'nın yine her zamanki gibi iyi bir maçıydı. 0.56 gol yiyor maç başı, Galatasaray'daki en iyi dönemini yaşıyor"

Haberin Devamı

Galatasarayda Kerem Demirbay için Almanya iddiası Dayıya 7 yıl sonra sürpriz

"Galatasaray'ın defosunu gösterdi Sparta Prag. Galatasaray'ın hücum hattına hızlı çıktılar ve oralarda pek çok tehlike yaratmayı başardılar"

KEREM ALMANYA MİLLİ TAKIMI'NA ÇAĞRILABİLİR
Sarı-kırmızılı takıma transfer olduktan sonra kısa sürede taraftarın sevgisini kazanan ve 'Dayı' lakabıyla anılan Kerem Demirbay için ise şu iddiada bulundu: "Kerem Demirbay çok yükseldi, mükemmel oynuyor gerçekten. Böyle giderse Almanya Milli Takımı'na gidebilir Kerem"

EN SON 7 YIL ÖNCE ÇAĞRILDI
Kerem Demirbay Almanya Milli Takımı'nın formasını iki kez terletti. İlk maçında 6 Haziran 2017'de Danimarka karşısında oynayan Kerem, Konfederasyon Kupası Kamerun maçında tek golünü kaydetmişti. Son olarak 25 Haziran 2017'de bu formayı giyen Kerem 7 yıldır milli takıma çağrılmıyor.

BERABERLİK BİLE YETİYOR
Bu gece Türkiye saatiyle 23.00’te başlayacak maçın hakemliğini de dünyaca ünlü İngiliz hakem Anthony Taylor yapacak. İlk maçından Icardi’nin son anda attığı golle 3-2 galip ayrılan Galatasaray, her türlü galibiyet ve beraberlikte Avrupa Ligi’nde son 16 takım arasına kalan ekip olacak. Galatasaray’ın tek farklı yenilgilerinde karşılaşma uzar, burada da sonuç değişmezse penaltı atışlarına geçilir. Ancak iki ve daha farklı mağlubiyette Cim-Bom elenir.