Galatasaray Galatasaray'da kritik tarih! Başkan Burak Elmas menajer ücretlerini açıklayacak

Galatasaray'da kritik tarih! Başkan Burak Elmas menajer ücretlerini açıklayacak

20.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, 23 Şubat'ta genel kurul üyelerine internet üzerinden bilgilendirme yapacak, son yıllarda gerçekleşen menajerlik üyelerini açıklayacak. Elmas, bir oyuncu için birden fazla menajere yapılan ödemeyi de anlatacak.

Galatasarayda kritik tarih Başkan Burak Elmas menajer ücretlerini açıklayacak

NEVZAT DİNDAR

Galatasaray’da 23 Şubat Çarşamba günü yer yerinden oynayacak, Başkan Burak Elmas’ın hamlesi, sarı-kırmızılı camiada oldukça tartışma yaratacak.

Başkan Elmas, üyelerle internet üzerinden bir araya gelerek bilgilendirme yapacak ve son yıllarda yapılan menajer ücretlerini açıklayacak. Sarı-kırmızılılar tarafından menajerlere yapılan yüksek ödemelerle beraber bir oyuncu için birden fazla menajere yapılan ödemeler de anlatılacak.

Galatasaray’da yaklaşan mali kongre öncesi üyeleri bilgilendirmeye devam eden Elmas’ın, bu hafta geniş yankı uyandıracak açıklamalarda bulunacağı öğrenildi. Son yıllarda futbolcu transferlerinde menajerlere ödenen yüksek rakamların ayrıntılı şekilde üyelerin bilgisine sunulacağı ve birçok karanlık noktanın aydınlatılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda kritik tarih Başkan Burak Elmas menajer ücretlerini açıklayacak



Başkan Elmas geçtiğimiz haftalarda, “Üyelerimize söz vermiştim. Geçmişte yapılan tüm menajerlik sözleşmelerini, hangi oyuncu için ne kadar komisyon alındığını bütün kamuoyuna açıklayacağım” demişti. Galatasaray Başkanı’nın, kendi dönemindeki transferlerle ilgili belgeleri de Galatasaray Denetleme Kurulu’na sunduğu ifade edilmişti.

Galatasarayda kritik tarih Başkan Burak Elmas menajer ücretlerini açıklayacak



Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’de yer alan kulüplerin menajerlere yaptığı ödemeleri açıklamış, geçen yıl Galatasaray hiç bildirimde bulunmamıştı. Sarı-kırmızılılar dışında 15 takım da menajerlere yapılan ödemeler konusunda bir açıklama yapmamış, Çaykur Rizespor, Fatih Karagümrük, Gaziantep, FT Antalya ve Fenerbahçe ise; toplamda 7 milyon 643 bin 12 lira, 3 milyon 898 bin 797 euro ve 76 bin 500 dolar ödediklerini verdiklerini belirtmişti.

Haberin Devamı

Sensibile, antrenmanda futbolcularla tanıştı

Sportif direktörlüğe getirilen Pasquale Sensibile dün Galatasaraylı futbolcularla tanıştı. Takımın önceki gün izin yapmasından dolayı sarı-kırmızılılar ile buluşma olanağı bulamayan Sensibile, önümüzdeki günlerde oyuncularla daha fazla bir araya gelme olanağı bulacak ve takımın yükünü hafifletmeye çalışacak.

Galatasarayda kritik tarih Başkan Burak Elmas menajer ücretlerini açıklayacak

Torrent, Omar'dan vazgeçti

Galatasaray’da Boey’un performansından memnun olmayan teknik direktör Domenec Torrent, Omar Elandelloui’yi oynatmayı planlıyordu ancak bu düşüncesinden vazgeçti. 14 aydır resmi maç oynamayan Norveçli oyuncuya yarınki Göztepe maçında şans verilmesinin, hem takım hem de oyuncunun kendisi açısından risk olarak görüldüğü öğrenildi. Torrent’in bu nedenle tercihini Boey’dan yana kullanmaya karar verdiği belirtildi. Omar, antrenmanlarda iyi görünmesine rağmen maç eksiği bulunuyor.

Cim-Bom bugün İzmir yolcusu

Cim-Bom, bir günlük iznin ardından Göztepe maçının hazırlıklarına devam etti.Cim-Bom, bir günlük iznin ardından Göztepe maçının hazırlıklarına devam etti. Sarı-kırmızılılar, güç ve çeviklik çalışmalarının ardından duran top organizasyonları gerçekleştirdi. Son bölümde ise çift kale taktiksel çalışma yapıldı .Fernando Muslera, özel program dahilinde takımdan ayrı topla saha çalışması yaparken, Işık Kaan Arslan da özel program dahilinde idmanını gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar bugünkü antrenmanın ardından İzmir’e uçacak ve burada kampa girecek.