Galatasaray Galatasaray'da Marcao'dan sonra bir ayrılık daha! İşte yeni takımı

Galatasaray'da Marcao'dan sonra bir ayrılık daha! İşte yeni takımı

13.07.2022 - 22:53 | Son Güncellenme:

Avusturya'da kamp çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ikinci hazırlık maçında MOL Fehervar'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk transfer müjdesi verirken Sarı Kırmızılılarda sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere.

Galatasarayda Marcaodan sonra bir ayrılık daha İşte yeni takımı

Avusturya'daki ikinci hazırlık maçından da maplup ayrılan Galatasaray'da orta saha ve hücum hattına transfer yapılması bekleniyor. MOL Fehervar ile oynanan ve 1-0 kaybedilen maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. Okan Buruk orta saha ve hücum hattına transfer yapmak istediklerini açıklarken Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık daha yaşanmak üzere! İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Buruk, "Adı üstünde hazırlık dönemi. Bugün de milli takımdan dönen isimlere yer verdik. İki maçtır, yorgun olarak çıkıyoruz maçlara. Günde çift idman yapıyoruz çünkü. Ama bir sonraki maça daha iyi çıkacağız. Şunu söylemek istiyorum, biz üstümüzde taşıdığımız formayla her maça kazanmak için çıkıyoruz." ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarına da değinen genç teknik adam, "Orta sahaya transfer yaptık, Sergio geldi, bir transfer daha yapacağız. Ön bölgeye de transfer yapacağız belki. Görüşmeler sürüyor. Birçok bölgeye transfer yapmamız gerekiyor, kadromuz güçlü hale gelecek. Geçen seneden gelen eksikleri görüyoruz, bunları düzelteceğiz. Bu hafta hızlanmamız gerekiyor. Sergio geldi, onu hazırlamaya çalışıyoruz. Bir takımda antrenman yapan birisinin gelmesi bizim için daha iyi. Birçok mevkiide eksiğimiz var, çalışma yapıyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Marcaodan sonra bir ayrılık daha İşte yeni takımı

Basın mensuplarına konuşan Okan Buruk, "Yüzde yüz hazır değiliz. Bunları ölçü olarak almıyoruz ama Galatasaray formasıyla çıktığımız her maçı kazanmak istiyoruz. Mutsuzuz, bunu da oyuncularıma aktaracağım. Onlar da mutsuz, bunu da iyi bir şekilde nereye getirebiliriz... Bundan sonraki maçlar bizim için farklı olacak." diye konuştu.

Açıklamalarına devam eden sarı-kırmızılı teknik adam, "Sergio Oliveira geldi, orta sahaya önemli bir destek verecektir. Eksik bölgelerden biriydi. Yine o bölgeye oyuncu almaya çalışıyoruz. İnşallah en kısa süre kampa katabilirsek... Yönetim de her şeyiyle görüşmeleri sürdürüyor. Biz de bir yandan hem eksikleri söylüyoruz, hem de takımı en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz." değerlendirmesini yaptı.

"Galatasaray'ı hak ettiği yere getireceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın." diyen Buruk, "Çünkü her şey, karışmaya, karıştırılmaya hazır. Maç sonuçları da bu anlamda insaların gözünde değerlendirilebilir ama biz her şeyi görüyoruz. Biz de zorlanıyoruz. 35 oyuncuyla birlikteyim, altyapından oyuncular var, antrenman olarak da zorlandığımız anlar var. En kısa zamanda asıl kadromuzu belirleyip bu anlamda daha iyi bir şekilde çalışmaya başlayacağız." sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Marcaodan sonra bir ayrılık daha İşte yeni takımı

Okan Buruk, son olarak, "Birçok bölgede ihtiyaç var, transfer yapacağız. Marcao ayrıldı, oraya transfer yapacağız, orta sahaya, ön bölgeye transfer yapacağız. Bu anlamda çaba sarf ediyoruz." yorumunu yaptı.

JOAO PEDRO BELİRSİZLİĞİ 

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Joao Pedro için Fenerbahçe de devreye girdi. Ünlü İtalyan gazeteciler Di Marzio ve Fabricio Romano, Sarı Lacivertlilerin Joao Pedro iin Cagliari'ye 6.5 milyon Euro önerdiklerini ve bu teklifin kabul edildiğini iddia etti. Di Marzio'nun haberine göre Joao Pedro'nun menajeri Cuma günü Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul'a gidecek ve Ali Koç ile bir araya gelecek.

Fenerbahçe haberlerinin ardından bu kez bir başka İtalyan gazeteci Gianluigi Longari, Galatasaray'ın teklifini yükselttiğini ve sarı-kırmızılıların, Cagliari'ye 6,8 milyon euro önerdiğini duyurdu.

Fenerbahçe ve Galatasaray yetkilileri konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken, İtalyan medyası, bu transfer için Fenerbahçe ile Galatasaray arasında kıyasıya bir rekabet olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Marcaodan sonra bir ayrılık daha İşte yeni takımı

Öte yandan Cagliari'nin Joao Pedro için 7 milyon euro bonservis bedeli istediği ortaya çıktı. 2025 yılına kadar sözleşme isteyen Joao Pedro'nun ise yıllık 2,5 milyon euro maaş beklentisi bulunuyor. Brezilyalı futbolcunun menajerinin bu hafta İstanbul'a gelerek, transfer için görüşmelerde bulunması bekleniyor.

Joao Pedro geçen sezon Cagliari'de 39 maça çıkarken, 13 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Brezilya asıllı olan İtalya Milli Takımı'nda 1 kez forma giyen Joao Pedro, kariyerinde daha önce Atlético Mineiro, Vitoria Guimares, Palermo, Penarol, Santos, Estoril gibi takımların formasını giydi. Joao pedro, 2014 yılında Estoril'den Cagliari'ye 1,3 Milon euro karşılığında transfer oldu.

Galatasarayda Marcaodan sonra bir ayrılık daha İşte yeni takımı

CENK ERGÜN'DEN PEDRO SÖZLERİ

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, İtalyan muhabirler Di Marzio ve Fabricio Romano'nun "Fenerbahçe, Joao Pedro ile anlaşma sağladı" haberlerini üzerine yıldız futbolcu hakkında da açıklamalarda bulundu. Cenk Ergün, "Joao Pedro transferinde devam eden bir süreç var" ifadelerini kullanarak Galatasaray'ın da Pedro transferinde devrede olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Galatasarayda Marcaodan sonra bir ayrılık daha İşte yeni takımı

MARCAO'DAN SONRA BİR AYRILIK DAHA: KOPENHAG, MORUTAN'I İSTİYOR

Galatasaray'da Marcao'nun Sevilla'ya transfer olmasının ardından Morutan'ın da kulüpten ayrılması bekleniyor. Rumen basının iddiasına göre Danimarka temsilcisi ilerleyen ghünlerde Morutan için Galatasaray'a resmi teklifini iletecek.

Sport'un haberine göre Galatasaray'da yeni teknik direktör Okan Buruk'un planları arasında Olimpiu Morutan yer almıyor. Sarı Kırmızılıların geçtiğimiz sezonun başında Steaua Bükreş'ten renklerine bağladığı Olimpiu Morutan için Kopenhag'tan gelecek teklif bekleniyor.

Haberde Kopenhag'ın 2021 yazında Morutan için Steaua Bükreş'a 3.5 milyon euroluk resmi bir teklifte bulunduğu fakat Gigi Becali tarafından bu teklifin kabul edilmediği ifade edildi.

Galatasarayda Marcaodan sonra bir ayrılık daha İşte yeni takımı

MOL FEHERVAR MAÇINDA SÜRE ALMADI

Galatasaray'ın Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Morutan süre almadı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-0 kaybedilen MOL Fehervar mücadelesinde genç futbolculara şans verirken Morutan'ı yedek kulübesinde oturttu. 

İYİ BAŞLADI AMA SONUNU GETİREMEDİ

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Steaua Bükreş'ten renklerine bağladığı Olimpiu Morutan, Sarı Kırmızılı formayla iyi bir başlangıç yapmasına rağmen hem Fatih Terim hem Domenec Torrent genç yıldız adayına fazla forma şansı vermedi.

Morutan, Galatasaray formasıyla çıktığı 33 maçta 3 gol atarken 5 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Olimpiu Morutan'ın piyasa değeri 3.5 milyon Euro...

Yazarlar