Galatasaray Galatasaray'da Mauro Icardi gelişmesi! Arjantinli yıldızın yakınları kalma ihtimalini açıkladı

Galatasaray'da Mauro Icardi gelişmesi! Arjantinli yıldızın yakınları kalma ihtimalini açıkladı

04.07.2023 - 13:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun başında PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, attığı gollerle taraftarın sevgilisi olurken sarı-kırmızılıları şampiyonluğa taşıyan en önemli isimlerin başında geldi. Arjantinli yıldızın takımdan ayrılmasıyla Galatasaray görüşmelerini sürdürüyor. Yıldız oyuncunun yakınları, Icardi'nin Galatasaray'da kalma ihtimalini açıkladı.

Galatasarayda Mauro Icardi gelişmesi Arjantinli yıldızın yakınları kalma ihtimalini açıkladı

Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Başkanvekili Erden Timur bu sabah transfer görüşmelerinde bulunmak için Lgiderken Galatasaray'ın ana hedefi Mauro Icardi'yi bonservisiyle kadrosuna katabilmek.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezonun başında PSG'den kiraladığı Arjantinli yıldız, attığı gollerle taraftarın sevgilisi olurken Galalatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan en önemli isimlerin başında geldi.

Galatasaray'ın hem kulübüyle hem kendisiyle transfer görüşmeleri gerçekleştirdiği Mauro Icardi'ye İtalya ve Suudi Arabistan'dan teklifler olduğu belirtildi. Arjantinli yıldıza yakın kaynaklar, Arjantinli yıldızın Galatasaray'da kalma ihtimalini değerlendirdi. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Galatasarayda Mauro Icardi gelişmesi Arjantinli yıldızın yakınları kalma ihtimalini açıkladı

GALATASARAY'A TRANSFERDE DEV AVANTAJ

Galatasaray, transferde geçen sene yaşadığı handikapı bu sefer yaşamayacak. Önceki yıl 13. bitirdiği sezonun ardından Avrupa kupalarından uzak kalan ve geçen yaz transferde çeşitli sorunlar yaşayan sarı-kırmızılılar, bu durumu bu yıl avantaja dönüştürecek. Özellikle eleme turlarını geçerek Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmalarının kendileri için büyük bir fırsat olacağını belirten Galatasaraylılar, böylece önlerinin transferde daha da açılacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Avrupa’nın dev kulüplerinin özellikle oyuncu kiralarken bu durumu göz önünde bulundurduğuna dikkat çekildi. Transferde bu sene çok dikkatli hareket eden ve aşama aşama ilerleme kararı alan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalınmasıyla beraber çok ciddi anlamda rahatlayacaklarını düşünüyor. Böylece Galatasaray, Avrupa’nın elit kulüplerinden kiralamak istediği futbolcular için sabırsız davranmaktansa için bekleyip hedeflerine göre hareket edecek.

Galatasarayda Mauro Icardi gelişmesi Arjantinli yıldızın yakınları kalma ihtimalini açıkladı

GALATASARAY'DAN SOL BEKE ROGERIO HAMLESİ

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın hedef bölgelerinden biri de sol bek. NTV Spor'da yer alan habere göre Angelino ve Alex Sandro ile ilgilenen Galatasaray, Sassuolo'da top koşturan Rogerio için de görüşmelere başladı.

25 yaşındaki Rogerio'nun İtalyan ekibiyle bir yıl daha kontratı bulunuyor. Galatasaray, Brezilyalı sol bekin bonservisini almak için pazarlık halinde. Rogério, Sassuolo'da forma giydiği 191 maçta 3 gol ve 13 asist kaydetti.

Sassuolo, Rogerio'yu 2019-20 sezonu başında Juventus'tan 6.95 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, sol bek pozisyonu için Leipzig'ten Angelino ve Juventus'tan Alex Sandro ile de görüşme halinde. Yönetim, 3 ismin şartlarını öğrendikten sonra karar verecek.

Galatasaray, Sassuolo'dan geçen sezon kiraladığı Kaan Ayhan'ın da bonservisini almıştı.

Galatasarayda Mauro Icardi gelişmesi Arjantinli yıldızın yakınları kalma ihtimalini açıkladı

SUUDİ ARABİSTAN'DAN ICARDI'YE ÇILGIN TEKLİF İDDİASI!

Tuttomercatoweb'in Suudi Arabistan'daki kaynakları aracılığıyla hazırladığı habere göre Al Shabab, Galatasaray'ın bonservisini çok daha uygun bir tutara almaya çalıştığı Mauro Icardi için PSG'ye 20 milyon Euro ödemeye hazır. Al Shabab ve PSG arasındaki görüşmelerin son noktada olduğu ifade ediliyor.

Al Shabab, bonservisine 20 milyon Euro ödemeye hazırlandığı Mauro Icardi'ye ise senelik 40 milyon Euro'dan 2 sene için toplam 80 milyon Euro'luk bir öneri sunmuş durumda. Al Shabab'ın bu teklifi sonrasında Icardi konusunda kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanmasının beklendiği aktarılıyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda Mauro Icardi gelişmesi Arjantinli yıldızın yakınları kalma ihtimalini açıkladı

BU TEKLİFE RAĞMEN ÖNCELİK GALATASARAY'DI

Arjantinli forvet, her şeye rağmen Sarı-Kırmızılılar'da forma giymeye devam etmek istiyordu. Fakat yıllık ücretin nasıl karşılanacağı konusu ise büyük bir problemdi. Gelen son haberlere göre Icardi'nin önceliği halen Galatasaray'dı.

30 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a ücretinin yükseltilmesini şart koştu. Icardi'nin taleplerine göre senelik maliyeti; maaşı, bonuslar ve imaj haklarıyla birlikte 12.5 milyon Euro'yu buluyor. Haliyle maliyet sorunu da Aslan'ın başını ağrıtıyordu.

ICARDI'YE YAKIN KAYNAKLAR KONUŞTU

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Fanatik'ten Yakup Çınar'a konuşan Icardi'ye yakın kaynaklar "Suudi Arabistan bir çok iyi oyuncu aldı. Oradaki lig çok enteresan olacak. Avrupa'dan da bir çok kulüple görüşüyoruz. Türkiye'de olmaktan çok mutlu ancak profesyonel bir oyuncu. Icardi'nin Galatasaray'da devam etme ihtimali yüzde 50!" ifadelerini kullandı.

Galatasarayda Mauro Icardi gelişmesi Arjantinli yıldızın yakınları kalma ihtimalini açıkladı

 

Yazarlar