Galatasaray Galatasaray'da Melo'nun alternatifi Alper Potuk

Galatasaray'da Melo'nun alternatifi Alper Potuk

07.03.2013 - 15:11 | Son Güncellenme:

Felipe Melo için 6.5 milyon euro bonservis ödemek istemeyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Alper Potuk için 5 milyonu gözden çıkardı.

Galatasarayda Melonun alternatifi Alper Potuk

AMK’nın haberine göre, gelecek sezonun takımını kurmak için şimdiden çalışmalarına start veren Galatasaray’da, iki mevkiye alınacak oyuncular büyük merak konusu. Forvet hattını Didier Drogba ve Burak Yılmaz ile sağlamlaştıran, orta sahanın yaratıcılık gücünü de Wesley Sneijder ile arttıran sarı-kırmızılılar artık savunmayı düşünüyor. İlk 11’de forma giyen oyuncularını elinde tutması halinde orta saha ve defansın ortasına iki önemli isim almak isteyen yönetimin ilk sırasında ise Eskişehir’in genç yeteneği Alper Potuk geliyor.

Haberin Devamı

Alper Potuk için talimat
Teknik direktör Fatih Terim’in sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Melo’yu daha fazla düşünmemesi ve başkan Ünal Aysal’ın da Brezilyalı yıldıza 6.5 milyon euro ödemek istememesi nedeniyle Alper Potuk’un transferi gündeme geldi. Eskişehir‘e bu transfer için 5 milyon ödemeyi göze alan başkan Aysal, yöneticilerinden transferin sezon sonunda bitirilmesini istedi. Savunmanın ortası için de yerli isimler düşünülüyor. Serdar Taşçı, Ömer Toprak ya da Serdar Aziz’den birisine sarı-kırmızılı forma giydirilecek…