Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk kararını verdi! 2 yıldız kara listede, işte kötü futbolun nedeni

Galatasaray'da Okan Buruk kararını verdi! 2 yıldız kara listede, işte kötü futbolun nedeni

04.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hatayspor karşısında ilk 11’de şans verdiği oyuncularından istediği verimi alamadı. İşte teknik kadronun yeni kararı...

Galatasarayda Okan Buruk kararını verdi 2 yıldız kara listede, işte kötü futbolun nedeni

Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında liderlik koltuğunda oturan Galatasaray kendi sahasında Hatayspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyet kapısını açan golü 12. dakikada Mauro Icardi kaydetti. Teknik direktör Okan Buruk üst üste 19. iç saha maçını kazanarak Mircea Lucescu'yu geride bıraktı ve yeni rekora imza attı. Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını koruyup haftayı 84 puanla tamamladı.

Haberin Devamı

MİLLİ ARA SENDROMU

Hatayspor galibiyeti yüzleri güldürdü, ancak ortaya konulan futbol sarı-kırmızılı camiada endişe yarattı. Sergilenen kötü oyun ise milli araya bağlandı. Okan Buruk ve ekibi tarafından Hatayspor maçında istenen performansın sergilenmemesinin en önemli sebebi olarak milli arada ritmin kaybolması gösterildi. Galatasaray daha önce de milli aralardan sonraki dönüşlerde sıkıntı yaşamıştı. Cim-Bom’da yine de bu olumsuz tabloya rağmen alınan galibiyet son derece değerli bulundu.

Galatasarayda Okan Buruk kararını verdi 2 yıldız kara listede, işte kötü futbolun nedeni

ZAHA VE ZIYECH'E OLUMSUZ NOT

Hatayspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan Zaha ve Ziyech’e olumsuz not verildi. Kasımpaşa maçında sonradan giren ve iyi oynayan iki yıldız, önceki akşam Hatayspor karşısında ise varlık gösteremedi. Teknik kadronun Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper’e dönüş yapacağı öğrenildi. Zaha ve Ziyech’in oyuna sonradan girerek etkili olmalarının hedefleneceği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruk kararını verdi 2 yıldız kara listede, işte kötü futbolun nedeni

Yazarlar