Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk onay verdi! Nelsson ve Sanchez'in alternatifi belli oldu

Galatasaray'da Okan Buruk onay verdi! Nelsson ve Sanchez'in alternatifi belli oldu

31.03.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Victor Nelsson ile Davinson Sanchez'in sezon sonundaki muhtemel vedasına karşın transfer çalışmalarının başladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılılarda Okan Buruk'un onay vermesi sonrası Nijeryalı savunmacının gündeme geldiği aktarıldı.

Galatasarayda Okan Buruk onay verdi Nelsson ve Sanchezin alternatifi belli oldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Avrupa'dan talipleri bulunan Davinson Sanchez ile Victor Nelsson'un alternatifini arayan sarı-kırmızılıların gündemine sürpriz bir ismin geldiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların Çekya'da forma giyen Nijeryalı futbolcunun peşine düştüğü öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın Slavia Prag forması giyen Igoh Ogbu ile ilgilendiği belirtildi.

Sarı-kırmızılıların, 24 yaşındaki futbolcunun menajeriyle kısa süre içerisinde masaya oturmasının beklendiği kaydedildi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un da Igoh Ogbu transferine sıcak baktığı aktarıldı.

Igoh Ogbu bu sezon Slavia Prag'da 33 maça çıktı. Nijeryalı savunmacı bu karşılaşmalarda 2 gol sevinci yaşadı. Igoh Ogbu'nun Slavia Prag ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2026'da sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Gombe United altyapısında futbola başlayan Igoh Ogbu daha sonra Rosenborg, Levanger, Sogndal ve Lillestrom'da oynadı.