Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk oyuncularına hedefi gösterdi: Neden Dublin’de olmayalım?

Galatasaray'da Okan Buruk oyuncularına hedefi gösterdi: Neden Dublin’de olmayalım?

21.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk hedefi UEFA Avrupa Ligi’nde final olarak belirledi. Cim-Bom’un başarılı çalıştırıcısı, oyuncularıyla yaptığı sohbette, 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası’nı örnek göstererek, “Bunu hep beraber başarabiliriz” yorumunu yaptı

Galatasarayda Okan Buruk oyuncularına hedefi gösterdi: Neden Dublin’de olmayalım

Sparta Prag ile oynayacakları önemli bir rövanş öncesinde öğrencilerine Avrupa Ligi’ndeki başarının getirilerine dikkat çeken Buruk, “Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız oyunla seviyemizi gösterdik. Avrupa’da başarı bu kulübün genlerinde var. Bu sene neden biz Dublin’de olmayalım? Çok değerli rakipler var ama biz de iyi oyunculardan kurulu bir takımız” dedi ve takımına hedef olarak, İrlanda’nın başkenti Dublin’- de oynanacak final maçını gösterdi.

Haberin Devamı

'BUNU BAŞARABİLECEK GÜCE SAHİBİZ'

Ligde iyi bir seri yakaladıklarını anlatan Buruk’un şöyle devam ettiği belirtildi: “Galatasaray’da oyuncu iken UEFA Kupası’nı kazandık. Şimdi teknik adam olarak Avrupa Ligi’ni istiyorum. Bunu hep beraber başarabiliriz. Ligde yakaladığımız hava da beni umutlandırıyor. Çok özel bir ekibiz ve Prag’ı geçip Avrupa’da yolumuza devam etmeliyiz. Sizlerin kariyerleri için de Avrupa Ligi’ndeki başarı çok önemli. Bunu başarabilecek güce sahibiz.”

Yazarlar