Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'a doğum gününde sözleşme müjdesi!

Galatasaray'da Okan Buruk'a doğum gününde sözleşme müjdesi!

20.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Başkan Dursun Özbek, Florya’da 50. yaşını kutladıkları Teknik Direktör Okan Buruk’un sezon sonu bitecek kontratını uzattıklarını açıkladı, “Hem Galatasaray için hem de Okan Buruk için iyi bir gün. Hocamın doğum gününü kutladık, anlaşmayı da yaptık” ifadelerini kullandı.

Galatasarayda Okan Buruka doğum gününde sözleşme müjdesi

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’un sezon sonu bitecek sözleşmesi uzatıldı. Başkan Dursun Özbek, yöneticiler ve Erden Timur dün Florya’ya çıkarma yaparken 50 yaşına giren Buruk’un doğum günü kutlandı. 

Haberin Devamı

Başkan Özbek, Okan Buruk’un sözleşmesini uzattıklarını belirterek, “Hem Galatasaray için hem de Okan Buruk için iyi bir gün. Hocamın doğum gününü kutladık, anlaşmayı da yaptık. Galatasaray’a verdiği emeklerden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Hocam Galatasaray’a yakışan bir insan” dedi.

Başkan Özbek’e teşekkür eden Okan Buruk ise “16 aydır beraberiz. Çok güzel günler geçirdim. Ondan önceki 16 ayım biraz zor geçmişti. Hayatta her şey kazanmak değil. Dünya üzerinde hepimizi üzen gelişmeler de oluyor. Önce barışın olduğu bir dünya diliyorum. Hayatta sağlık ve yaşam kalitesi önemli” diye konuştu. Camianın her zaman başarı beklediğine de vurgu yapan Buruk, “Bunu da çok iyi şekilde başardık. Benim isteğim aynı performansı devam ettirmek. Kazandıkça devam edecek zaten” diye konuştu.

Haberin Devamı

BURUK'A 50'NCİ YIL PASTASI

Galatasaray’da 50 yaşına giren Teknik Direktör Okan Buruk’un doğum günü pasta kesilerek kutlandı. Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur antrenman öncesi Florya’da gerçekleşen kutlamaya katılarak, Buruk’a yeni yaşında sağlık ve başarı diledi. Sarı-kırmızılı futbolcular da yeni yaşının deneyimli teknik adama mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.

Yazarlar