Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan Erden Timur'a mesaj! Hedefini açıkladı

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Erden Timur'a mesaj! Hedefini açıkladı

04.04.2023 - 09:18 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 27. haftasında Adana Demirspor'u 2-0'la geçen Galatasaray'da soyunma odasında yaşanan önemli bir detay daha ortaya çıktı.

Galatasarayda Okan Buruktan Erden Timura mesaj Hedefini açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hedefini net bir şekilde ortaya koymuş durumda. Adana Demirspor maçı sonrası soyunma odasına inen Erden Timur ile görüşen başarılı çalıştırıcı, bu hedefini Timur ile olan sohbetinde de güçlü şekilde ifade etti.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 27. haftasında sahasında ağırladığı Adana Demirspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da gözler Türkiye Kupası'na çevrilmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, kupada çeyrek final mücadelesinde Başakşehir'i konuk edecek.

MAÇA İLGİ BÜYÜK

Galatasaray'ın Başakşehir'le yarın akşam Nef Stadyumu'nda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesine taraftarlar büyük ilgi gösteriyor.

285 TL ile 4500 TL arasında değişen bilet fiyatlarına rağmen, maçın kapalı gişe oynanması bekleniyor. Dün gece itibarıyla satışta kalan bilet sayısı 1000'in altına düştü. Kombine sahiplerinin de stada gelmesi durumunda, tribünde yine 45 binden fazla seyirci olacağı tahmin ediliyor.

Galatasarayda Okan Buruktan Erden Timura mesaj Hedefini açıkladı

YÖNETİMDEN PRİM HAMLESİ

Takımdaki moral motivasyon seviyesini en üstte tutmak isteyen Galatasaray Yönetimi, geçtiğimiz hafta geriden gelen alacakların tamamını hesaplara yatırdı.

Haberin Devamı

Ardından gelen Adana Demirspor galibiyetiyle büyük coşku yaşayan sarı-kırmızılılarda, bu galibiyetin primleri de birkaç gün içinde oyunculara ödenecek.

ŞAMPİYONLUK İŞTAHINI KABARTTI

Hatırlanacağı üzere Okan Buruk, Adana Demirspor galibiyeti sonrasındaki basın toplantısında, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili gelen soruya, "Kendi maçlarımıza odaklanıyoruz. Biz kazandıktan sonra rakiplerimizin ne yaptığını çok önemsemiyoruz ama önemli bir karşılaşma. Bizim en yakın rakibimiz Fenerbahçe. Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz, isteyeceğiz" demişti. Fener'in öne geçtiği derbide Beşiktaş'a yenilmesi de Okan Buruk'un şampiyonluk iştahını daha da kabarttı

Pandemi sezonu olarak hafızalara kazınan 2019-2020'de Okan Buruk, Başakşehir'i lig şampiyonluğuna taşımayı başardı.

Galatasarayda Okan Buruktan Erden Timura mesaj Hedefini açıkladı

HEDEFİNİ SÖYLEDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımının zirve yarışında yeniden avantaj elde etmesinin keyfini çıkarıyor. Adana Demirspor karşısında zor da olsa gelen zafer, sarı-kırmızılıları coştururken, soyunma odasında yaşanan önemli bir detay daha ortaya çıktı. Okan Buruk ile Erden Timur'un ayak üstü kısa bir sohbet yaptığı, başarılı çalıştırıcının bu görüşmede, "Akhisar'la Türkiye Kupası aldım, Başakşehir'le lig şampiyonu oldum, inşallah Galatasaray'la iki kupayı da kazanacağız. İki kupayı da çok istiyorum" dediği öğrenildi. Timur'un da bu zorlu yolda Buruk ve ekibine tam destek sözü verdiği belirtildi.

Haberin Devamı

OYUNCULARINI ZORLAYACAK

Sarı-Kırmızılılar'da rota yarın Başakşehir'le Türkiye Kupası'nda oynanacak çeyrek final maçına çevrilirken, Okan Buruk da ideal 11'ini sahaya sürerek risk almadan turu geçmeyi hedefliyor. Çifte zafer hedefi doğrultusunda takımını dev mücadeleye motive etmeye çalışan Buruk, ligde gelecek hafta BAY geçecek olmaları nedeniyle, kısmen yorgun olan oyuncularını da kupa sınavında sonuna kadar zorlamaya hazırlanıyor.

'TEMPOMUZ YUKARI ÇIKACAK'

Adana Demirspor galibiyetini kırılma maçı olarak gösteren Okan Buruk, "Böyle bir takımı yendiğimiz için oyuncularımı kutluyorum. Yolumuza devam ediyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte hedefimiz şampiyonluğa ulaşmak. Bundan sonra tempomuzu yükselteceğimizi düşünüyorum. Bundan sonraki haftalarda fiziksel ve performans olarak daha yukarılara çıkacağımızı düşünüyorum. Oyuncularıma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar