Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan net mesaj! 'Tek hedefimiz şampiyonluk'

Galatasaray'da Okan Buruk'tan net mesaj! 'Tek hedefimiz şampiyonluk'

27.06.2022 - 21:43 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da 2022-2023 sezonu hazırlıkları başladı. Sarı-kırmızılı takımın başında ilk antrenmanına çıkan Okan Buruk, futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Okan Buruk'un açıklamaları sarı-kırmızılı takımın resmi medya kanallarından canlı yayınlandı.

Galatasarayda Okan Buruktan net mesaj Tek hedefimiz şampiyonluk

Dursun Özbek yönetiminin göreve getirdiği Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımda çıktığı ilk antrenman öncesi öğrencilerine seslendi. Tecrübeli teknik adam antrenmanda dikkat çeken ifadeler kullandı. Kulüpteki yeni yapılanmaya değinen Okan Buruk, "Şunun altını yeniden çizmek istiyorum; Burada yeni bir yönetim var. Yeni bir başkan ve yeni bir teknik direktör var. Yüzde yüz kendisini hazırlamış bir oyuncu grubu istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Oyuncu grubunun tek hedefinin şampiyonluk olması gerektiğini belirten Okan Buruk, "Hepinizin yüzde yüzü vereceğine çok inanıyorum. Bizim hedefimiz sizin asıl performansınızı çıkartmak. Bunu da hep beraber başaracağız. Tek hedefimiz şampiyonluk. Bunun dışında başka bir şey düşünmeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"FARKLI BİR SEZON BAŞLIYOR"

Sarı-kırmızılı takımın bu sezon Avrupa'ya katılamayacak olduğunun altını çizen Okan Buruk, "Avrupa'nın olmadığı bir yıl, bu tabii ki Galatasaray için üzücü. Galatasaray, her zaman Avrupa'da oynamaya alışmış bir takım ama kupaya kadar haftada tek maç. Farklı bir sezon başlıyor. Kasım ortasında tekrar lig araası olacak. Burada da önümüzdeki 4 ay boyunca en iyisini yapacağız. Hepinizin burada bu formaya yakışacak şekilde davranacağınızı çok iyi biliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'a teknik direktör olarak geri dönmenin kendisi için heyecan verici olduğunu belirten Okan Buruk, "Bu çimlerin üzerine yeniden çıkmak benim için çok heyecan verici. Bir yandan da çok fazla işimiz var. Sabah başlayıp akşama kadar süren yoğun bir tempomuz var" dedi.

Genç futbolcularla konuşan ve kendisinin oyunculuk dönemini hatırladığını belirten Okan Buruk, "Genç oyuncuları görmek bana heyecan veriyor. Bir yandan kendimi hatırlıyorum. Onlar için çok değerli. Bizim zamanımızda bu kadar kişi A takıma çıkmamıştı. Onları görmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Hazırlık döneni boyunca tüm futbolcularını değerlendirmek istediğini ifade eden Okan Buruk, "Her futbolcuyu görmek istiyoruz. Onların yeteneklerini ve kimin ne yapacağını görmek istiyoruz. Bizim bir hedefimiz de akademiden oyuncu çıkarabilmek. Bunun için de buradan en çok hak edenleri Avusturya'daki kampa götürmek istiyoruz. Orada hazırlık maçlarında kullanmak istiyoruz. İnşallah yeni futbolcular katarız Türk futboluna" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı