Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan uyarı! 4 futbolcu kulübeye

Galatasaray'da Okan Buruk'tan uyarı! 4 futbolcu kulübeye

07.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da, futbolcular Manchester United’ın zaferinin ardından aynı ciddiyetle Antalya maçına hazırlandı. Teknik Direktör Buruk da oyuncularına, “Şampiyonlar Ligi önceliğimiz hala Türkiye’de de yeniden şampiyon olmalıyız” diyerek uyarılarda bulundu. Buruk'un 4 futbolcuyu yedek başlatması bekelniyor.

Galatasarayda Okan Buruktan uyarı 4 futbolcu kulübeye

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'deki üst üste galibiyetlerinin ardından Şampiyonlar Ligi'nde de Manchester United deplasmanından galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar bu zaferiyle birlikte Avrupa basınında kendisine geniş yer buldu. Manchester United'ı farklı takımlarla mağlup etme başarısı gösteren sayılı teknik adamlar arasında yer alan Okan Buruk'un tarihi zaferdeki hamleleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

"AŞKIN OLAYIM" SÜRPRİZİ
Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Antalyaspor'a konuk olacak Galatasaray kafilesi Antalya'ya gitti. Bazı futbolcular taraftarların forma ve atkılarını imzalarken hatıra fotoğrafı da çektirdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar teknik direktör Okan Buruk'a çiçek verirken, taraftarlar Icardi ve Zaha'ya sevgi gösterisinde bulundu. Takım gelmeden önce taraftarlar Icardi'nin attığı gollerin sonrasında çalan 'Aşkın olayım' şarkısıyla tezahüratlarda bulunurken, sarı-kırmızılı kafile ise daha sonra otobüse bindikten sonra konaklayacağı otele hareket etti.

OKAN BURUK'TAN UYARI
Galatasaray, Manchester United karşısında alınan galibiyetten sonra maç maç düşünmeye devam ediyor. Hafta içindeki görkemli zaferden sonratakımın rehavete girmesinden endişe ediliyordu. Aslan’da korkulan olmadı ve takımın büyük bir ciddiyet içinde Antalyaspor maçına hazırlandığı belirtildi. Futbolcuların büyük bir moral içinde ve aynı zamanda son derece konsantre şekilde antrenmanlarda görüntü çizdiği bildirildi.

Haberin Devamı

Bu durumdan memnun kalan Teknik Direktör Okan Buruk’ın da oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Avrupa elbette ilk hedefimiz ve Manchester United’a karşı deplasmanda önemli bir galibiyet aldık. Şampiyonlar Ligi ne kadar önceliğimiz olursa olsun Türkiye’de yeniden şampiyon olmak zorundayız. Bu nedenle Antalyaspor deplasmanında önemli bir maç oynayacağız. Milli araya moralli girmemiz için alacağımız galibiyet çok önemli. Saygı duymamız gereken bir rakiple karşılaşacağız” ifadelerini kullandı.

4 FUTBOLCU KULÜBEYE
Öte yandan Okan Buruk’un yorgunlukları dikkate alarak Antalyaspor karşısında yine rotasyona gideceği belirtildi. Genç hocanın Kerem Aktürkoğlu, Sanchez, Torreira ve Tete gibi isimleri dinlendirmeyi düşündüğü öğrenildi.

Yazarlar