Galatasaray Galatasaray'da Ramos transferi için yeni formül!

Galatasaray'da Ramos transferi için yeni formül!

20.08.2023 - 12:32 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'u 2-0 ile geçen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Uzun süredir gündeminde yer alan Sergio Ramos ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Galatasarayda Ramos transferi için yeni formül

Süper Lig'de Trabzonspor'u mağlup eden ve gözünü Şampiyonlar Ligi'ne çeviren Galatasaray transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Hakim Ziyech'i getiren Aslan, uzun süredir gündeminde yer alan Sergio Ramos ile ilgili yeni bir formül buldu.

Haberin Devamı

GOLLER ICARDI'DEN
Sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşı karşıya geldiği Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Cimbom, Trabzonspor maçıyla birlikte bu sezon ligdeki ilk galibiyetini elde etti ve puanını 4’e çıkardı. Galatasaray, Süper Lig’de gelecek hafta İstanbulspor’a konuk olacak.

BURUK'TAN ZIYECH CEVABI
Yeni transfer Hakim Ziyech’in hangi pozisyonda değerlendirileceği yönünde gelen bir soruya Okan Buruk şöyle cevap verdi:

“Ana pozisyon sağ kanat olarak görüyoruz. Son yıllarda sağ kanat oynadı. Son milli maçlarda da 8 numarada kullandılar. Yönlü bir oyuncu, önemli bir isim. Hem Galatasaray’ın hem de Süper Lig’in kalitesini yukarı çekecek bir isim. Durumunu bilmiyoruz. Takım antrenmanı yapmıyordu. Onu da yakın zamanda hazırlamaya çalışacağız.”

Haberin Devamı

RAMOS'UN İSTEKLERİ ÇOK
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı, Sergio Ramos da bu sezon da Devler Ligi'nde olmayı çok istiyor. Ancak İspanyol stoperin istekleri azımsanmayacak kadar çok.

Beşiktaş, 2 yıllık teklifte bulunduğu oyuncunun 12 milyon Euro maaş isteğiyle masadan kalktı. Sarı-kırmızılılar ise Şampiyonlar Ligi kozunu kullanarak 37 yaşındaki futbolcunun istediği rakamı aşağı çekmesi için çalışıyor.

SPONSORLA ARADAKI FARK KAPATILACAK
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un bizzat yürüttüğü transfer görüşmelerinde, oyuncunun ikna edilmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Ramos'un teklifi kabul etmesi halinde ödemeler için diğer transferlerde de olduğu gibi sponsor desteği devreye sokulacak.

RAMOS'TAN BİR BEĞENİ DAHA
Öte yandan Galatasaray'ın sosyal medyadaki birçok paylaşımı beğenen yıldız stoper, Sarı-Kırmızılı takımın dün akşam Trabzonspor galibiyeti sonrası yaptığı Mauro Icardi paylaşımını da beğendi. Ramos'un bu hamlesi, Sarı-Kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Sevilla altyapısında yetişen ve daha sonra Real Madrid'e transfer olan Ramos, İspanyol devinde 16 yıl forma giydi. Ramos, 2021 yazında ise Paris Saint-Germain'e imza attı.

Yazarlar