Galatasaray Galatasaray'da Saracchi’ye büyük övgü

Galatasaray'da Saracchi’ye büyük övgü

21.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da ilk resmi maçına çıkan Uruguaylı sol bek, “Tam isabet” olarak yorumlandı. 21 yaşındaki oyuncunun öne çıkışı ve topu kullanma kabiliyeti en önemli artı olarak gösterildi.

Galatasarayda Saracchi’ye büyük övgü

Galatasaray’ın yeni sol beki Saracchi, ilk maçındaki performansıyla büyük beğeni topladı. Uruguaylı futbolcunun ilk resmi maçında topu hücumda çok iyi kullanması ve öne çıkışları teknik kadroyu çok mutlu etti. 500 bin euro kiralama bedeliyle Bundesliga ekibi Leipzig’ten sezon sonuna kadar kiralanan 21 yaşındaki futbolcunun temposu, öne çıkışları ve topu kullanma kabiliyeti artı yönleri olarak dikkat çekti.

Emre Akbaba’nın golünde asisti yapan isim de olan Saracchi’nin, dinamizmi ve enerjisi ile takımın sol tarafına büyük hareket getirdiği, Onyekuru’nun katılımıyla etkinliğinin daha da artacağı beklentisinin oluşacağı bildirildi.

Galatasaray ile 1.5 seneliğine anlaşan Saracchi’nin ofansif olarak çok etkin görünmesine karşın defansif olarak bazı zaafları gözlerden kaçmadı. Bu noktada Marcao’ya çok iş düşeceği ancak Brezilyalı futbolcunun Konya deplasmanında yer alamayacak olması nedeniyle bu konuda Ahmet Çalık’a özel uyarılar yapılacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Yazarlar