Galatasaray Galatasaray'da Süper Kupa hazırlıkları as takıma göre! 'Müzemize bir kupa daha koyalım'

Galatasaray'da Süper Kupa hazırlıkları as takıma göre! 'Müzemize bir kupa daha koyalım'

05.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin Şanlıurfa’da oynanacak olan Süper Kupa’ya U-19 Takımı ile çıkacağı yönündeki iddialara karşın Galatasaray, rakibi bu mücadeleye ideal kadrosuyla çıkacakmış gibi hazırlanıyor. Futbolcular da maça bu şekilde motive ediliyor.

Galatasarayda Süper Kupa hazırlıkları as takıma göre Müzemize bir kupa daha koyalım

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Şanlıurfa’da oynanacak Süper Kupa maçını sarı-kırmızılılar tam motivasyon ile bekliyor. Cim Bom’da gözler 7 Nisan Pazar günkü dev buluşmaya çevrilmiş durumda.

Haberin Devamı

Aslan büyük bir ciddiyet içinde ezeli rakibiyle karşılaşacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar Fenerbahçe’nin Şanlıurfa’da oynanacak olan Süper Kupa’ya U-19 Takımı ile çıkacağı yönündeki iddialara karşın konsantrasyonunu bozmuyor.

Teknik direktör Okan Buruk’un bütün hazırlıklarını Fenerbahçe’nin Süper Kupa’ya ideal kadro ile çıkacağı şeklinde yaptığı öğrenildi. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oyunculara da motivasyonlarının bozulmaması uyarısı yapılırken, “Bir final maçına çıkacağız ve rakibimizin ne yapacağı belirsiz. Biz en iyi şekilde hazırlanmalıyız ve konsantre olmalıyız. Ligdeki rekabet üst düzeyde devam ediyor. Şimdi buna ara verip müzemize bir kupa daha koyalım” denildiği bildirildi.

Haberin Devamı

Okan Buruk’un pazar günü oynanacak maçla ilgili ideal kadro üzerinde çalıştığı ve kesinlikle risk almadığı bildirildi. 1966’da Cumhurbaşkanlığı Kupası adıyla başlayan, lig ve kupa şampiyonlarını karşı karşıya getiren organizasyon, 2006’dan bu yana Süper Kupa adıyla düzenleniyor. Galatasaray, 2006’da başayan yeni formatta 6 kez ile bu kupada en çok şampiyonluk yaşayan takım unvanına sahip bulunuyor.

Yazarlar