Galatasaray Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Süper Lig'den 3 kulüp peşinde

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Süper Lig'den 3 kulüp peşinde

26.08.2023 - 10:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kadroya katılan oyuncular kadar takımdan gönderilecek oyuncuların da durumu merak ediliyor. Sarı-kırmızılılarda bir ayrılık daha yaşanacak. Süper Lig'den 3 kulüp yıldız oyuncunun peşinde.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Süper Ligden 3 kulüp peşinde

Galatasaray'da Molde maçının ardından kadroya katılacak yeni isimler merak edilirken takımdan ayrılacak oyuncular da büyük önem taşıyor. Sarı-kırmızılılarda Yunus Akgün'ün ardından bir ayrılık daha yaşanıyor. Yıldız oyuncuya 3 Süper Lig ekibi talip oldu. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN ÇILGIN GELİR

Galatasaray, Molde'yi elemesi halinde Şampiyonlar Ligi'nden inanılmaz bir gelir elde edecek. Sarı-kırmızılılar, Norveç ekibini geçmesi ve Devler Ligi'nde gruplara kalması halinde 15 milyon 600 bin euro ayak bastı parası alacak. Sarı-kırmızılılar bu gelir sonrası listeye en az iki isim daha ekleme kararı alacak.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Süper Ligden 3 kulüp peşinde

ORTA SAHADA GERİ SAYIM

Öte yandan 6-8 numaralarda oynayabilen bir orta saha için ise son aşamaya gelindiği bildirildi. Bologna’dan Nicolas Domizguez, Leicester City’den Wilfred Ndidi ve Tottenham’dan Tanguy Ndombele isimleri üzerinde yoğunlaşan ama başka seçenekleri de değerlendiren Okan Buruk’un, kesin kararını Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci karşılaşmasının ardından vereceği belirlendi.

Haberin Devamı

BURUK'LA TOPLANTI YAPILACAK

Galatasaray'da kurmaylar Molde maçı sonrasına dair çarpıcı bir karara imza attı. Milliyet'in edindiği bilgiye göre; Teknik Direktör Okan Buruk, Molde ile oynanacak rövanş sonrası değerlendirmede bulunacak ve buna göre yönetimle masaya oturacak.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Süper Ligden 3 kulüp peşinde

RAMOS İÇİN GÖRÜŞMELER HIZLANDI

Yeni sezonda teknik direktör Okan Buruk’un yönetiminde yer aldıkları tüm kulvarlarda başarı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, transfer sezonuna hızlı bir giriş yapmış ancak şov yarıda kalmıştı... Şampiyonlar Ligi Play Off turu ilk maçında Molde deplasmanında alınan 3-2’lik galibiyetin ardından beklenen adam için temaslar sıklaştı.

Yönetim, İspanyol stoper Sergio Ramos’u renklerine bağlamaya oldukça yakın... LaLiga devi Real Madrid’le ortaya koyduğu performansla yıllarca dünyanın en iyi stoperi olarak gösterilen Ramos, 2 sezonluk Paris Saint Germain macerasından sonra boşa çıkmasının ardından Aslan’a imza atmaya her geçen saat daha da yaklaşıyor.

37 yaşındaki futbolcuyla yapılan ilk temaslarda Ramos’a 8 milyon Euro yıllık ücret teklif eden ve bir süredir pazarlıklarını sürdüren yöneticiler; 15 milyon Euro’luk talebi bulunan 1,84’lük oyuncuyla senelik 10 milyon Euro’ya el sıkışmak üzere!

Başarılı oyuncunun, Molde’yle bu hafta oynanacak Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş maçının ardından resmen açıklanması bekleniyor. Beşiktaş’ın transferinden çekilme kararı aldığı deneyimli isim, Arabistan kulüplerinden gelen önerileri ise kariyerine Avrupa’da devam etmek için geri çevirmişti.

Haberin Devamı

Galatasarayda sürpriz ayrılık Süper Ligden 3 kulüp peşinde

TAKIMDAN AYRILACAK İSİMLER NETLİK KAZANIYOR

Galatasaray'da 29 Ağustos günü oynanacak Molde maçının ardından transferde büyük bir hareketlilik başlayacak. Sarı-kırmızılılar öncelikle orta saha transferlerini bitirecek. İsmi sır gibi saklanan oyuncular için geri sayıma geçilecek. Sergio Ramos transferi de Molde maçından sonra netlik kazanacak. Sarı-kırmızılılarda yapılacak takviyeler kadar takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor.

Son olarak Yunus Akgün, Leicester City ile yaptığı transfer görüşmelerini tamamlamak ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere dün İngiltere'ye uçmuştu. Yunus Akgün'ün ardından Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşanacak.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Süper Ligden 3 kulüp peşinde

MIDSTJO'DE AYRILIK YAKIN

Geçen sezon AZ Alkmaar'dan transfer edilen ve beklentilerin altında kalan Fredrik Midtsjo'nün bu sezon takımdan ayrılması bekleniyor. İtalya, İspanya'dan kiralık satın alma opsiyonuyla teklif alan 30 yaşındaki oyuncu kiralık gitmek istemiyor. 

Haberin Devamı

Midtsjo'ye ayrıca Süper Lig'den de Başakşehir, Samsunspor ve Pendikspor talip oldu. Başakşehir ve Samsunspor oyuncuya bonservis ödemek istemiyor ancak Pendikspor'un Norveçli futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmaya sıcak baktığı belirtiliyor. İkinci Molde maçı sonrası Fredrik Midtsjo - Galatasaray ayrılığının gerçekleşmesi bekleniyor.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Süper Ligden 3 kulüp peşinde

KRİTİK GOLLERE İMZA ATTI

Merkez orta saha oyuncusu geçen sezon 25 maçta forma giymiş ve 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koymuştu. Bu sezon ise sadece 60 dakika süre alabilen Fredrik Midtsjo Molde maçında sezonun en kritik gollerinden birini kaydetmişti.

Galatasaray geçen sezon başında Fredrik Midtsjo'yü AZ Alkmaar'dan 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı. Deneyimli oyuncunun Sarı-Kırmızılı kulüple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Norveç Milli Takım formasını 11 kez terleten merkez orta sahanın güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro...

Haberin Devamı

Galatasarayda sürpriz ayrılık Süper Ligden 3 kulüp peşinde