Galatasaray Galatasaray'da Talisca gelişmesi! Kulübe yakın kaynaklardan transfer yanıtı

Galatasaray'da Talisca gelişmesi! Kulübe yakın kaynaklardan transfer yanıtı

28.02.2023 - 16:28 | Son Güncellenme:

Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve şuan kariyerini Cristiano Ronaldo'nun oynadığı Al Nassr kulübünde sürdüren Talisca'ın Galatasaray ile anlaştığı iddia edildi.

Galatasarayda Talisca gelişmesi Kulübe yakın kaynaklardan transfer yanıtı

Talisca Galatasaray forması giyecek mi? 2 sezon Beşiktaş forması giyen Talisca Ronaldo ile beraber Al Nassr forması giyiyor. 29 yaşındaki Brezilya futbolcunun Galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Galatasarayda Talisca gelişmesi Kulübe yakın kaynaklardan transfer yanıtı

LA GAZZETTA'DAN ZANIOLO İÇİN TRANSFER İDDİASI: JUVENTUS İSTİYOR

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Juventus'un Galatasaray'a transfer olan ve 35 milyon Euro serbest kalma bedeli olan Nicolo Zaniolo'yu transfer etmeyi düşündüğünü yazdı.

Haberde Allegri'nin Nicolo Zaniolo'nun dışında Sassuolo'da forma giyen Davide Frattesi'yi de kadrosunda düşündüğü iddia edildi. Allegri'nin gelecek sezondan itibaren takımı İtalyan oyuncular ağırlıklı oluşturmak istediğine yer verildi.

Galatasarayda Talisca gelişmesi Kulübe yakın kaynaklardan transfer yanıtı

"SERBEST KALMA BEDELİ YILLAR GEÇTİKÇE DÜŞECEK"

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde Galatasaray'ın 15 milyon Euro (Bonuslar dahil 22 milyon Euro) bedelle Zaniolo'yu Roma'dan transfer ettiğine ve İtalyan yıldızın 35 milyon Euroluk serbest kalma bedelinin olduğuna yer verildi. Ayrıca serbest kalma bedelinin her sezon daha da düşeceği bilgisine yer verildi.

Haberin Devamı

Haberde şu ifadelere yer verildi;

"Juventus, gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde olup olmayacağını hala bilmiyor. Ama transferde hareketsiz değiller. Gelen son bilgilere göre Juventus gelecek sezon İtalyan oyunculara ağırlık verecek. Sassuolo'da forma fiyen Davide Frattesi transfer listesinin başında yer alıyor. Ancak Juventus'ta en çok konuşulan oyuncuların başında Nicolo Zaniolo geliyor. Zaniolo geçmişte birkaç kez Juventus'un gündemine gelmişti ancak bonuslar dahil 22 milyon Euro'ya Roma'dan Galatasaray'a transfer oldu. Türkiye'deki macera daha yeni başladı. Nicolo bir hazırlık maçında da gol attı ama Juventus bu transfer için fırsat kollayacak. Türkiye'de Zaniolo'nun serbest kalma maddesi var ancak rakam her transfer piyasası oturumunda otomatik olarak düşecek. Juventus'un Haziran ayında Zaniolo için hamle yapıpyapmayacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak kesin olan bir şey var: Zaniolo, Juventus'un gelecekle ilgili düşüncelerinde."

Galatasarayda Talisca gelişmesi Kulübe yakın kaynaklardan transfer yanıtı

ANTALYA KAMPI OKAN BURUK'UN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Galatasaray’da Antalya kampı, beklenenden daha iyi geçti. Depremzedeler yararına oynanan Alanyaspor maçıyla beraber kampı tamamlayan sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Okan Buruk’un yüzü güldü.

Haberin Devamı

Ligde lider durumda olan ve ara sonrası ilk maçını 11 Mart’ta Kasımpaşa ile yapacak olan Cim-Bom’da, özellikle bazı isimlerin formu, genç hocayı sevindirdi. Takımdaki rekabetin üst seviyeye çıkmasından memnun olan Buruk’un bunun saha içine yansımalarını göreceklerinden emin olduğu öğrenildi.

Kısa süre şans bulduğu ilk maçında golle tanışan Zaniolo ile beraber ellerinin güçlendiğini düşünen Buruk’un, Barış Alper, Kerem ve Rashica’nın formunu da iyi gördüğü belirtildi. Sarı-kırmızılı hoca, bu 4’lüden sadece ikisini oynatabilecek.

Yine Torreira ve Oliveira’nın formda oluşu Okan Buruk’u rahatlattı. Bu ikilinin Alanyaspor maçında etkili görünmesi memnuniyet yarattı.
Sarı-kırmızılılarda genel performanstan memnun olan Buruk’un, sezonun geri kalanı için herhangi bir kaygı taşımadığı belirtildi.

Galatasarayda Talisca gelişmesi Kulübe yakın kaynaklardan transfer yanıtı

MUSLERA'DAN MÜJDELİ HABER

Sarı-Kırmızılılar'ın kaptanı Muslera, bir an önce eldivenlerini yeniden giymek istiyor. Sağlık ekibinin de durumunu yakından takip ettiği Uruguaylı file bekçisi için pozitif bir ihtimal ortaya çıkmış durumda.

Haberin Devamı

Cim Bom'da Muslera'nın, 11 Mart'ta Kasımpaşa'yı konuk edeceği mücadelede riske edilmeyeceği ve Okan Kocuk'un kaleye geçeceği konuşuluyor. Tecrübeli oyuncunun, her anlamda daha da hazır hale gelmesi adına, 17 Mart'taki Konyaspor deplasmanında sahadaki yerini alma ihtimalinin daha yüksek olduğu bilgisine ulaşıldı.

Alanyaspor ile Galatasaray, geliri depremzedelere bağışlanacak özel maçta karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Nicolo Zaniolo ayağının tozuyla golünü attı. Okan Kocuk'un ilk yarıda yaptığı hatalar dikkat çekti.

Müsabakanın 17'nci dakikasında savunmanın arkasına atılan top sonrası kalesini terk eden Okan Kocuk'tan seken meşin yuvarlak Ivan Cavaleiro'nun önünde kaldı. Tecrübeli futbolcunun ceza sahası dışından çektiği şutta top ağlarla buluştu.

Okan Kocuk bu hatasından kısa bir süre sonra ceza sahası dışında yine riskli bir hamlede bulundu. Boş kaleye giden meşin yuvarlağı önleyen isim Victor Nelsson oldu.

Haberin Devamı

Galatasarayda Talisca gelişmesi Kulübe yakın kaynaklardan transfer yanıtı

ARABİSTAN'DAN TALISCA İDDİASI

Türkiye'de transfer dönemi 5 Mart'ta sona erecek. Galatasaray'da transferde hareketlilik yaşanırken Suudi Arabistan basınından bomba bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre "Brezilyalı Anderson Talisca Al Nassr FC ile devam etmeyecek. Bunu kulübüne bildirdi ve oyuncu bu sabah Türk kulübü Galatasaray ile sözlü olarak anlaştı.

JET YALANLAMA!

Bu iddialar gündeme bomba gibi düşerken Sarı-Kırmızılı taraftarlar büyük heyecan yaşadı. Fanatik'te yer alan habere göre Talisca haberleri sonrası Galatasaray'a yakın kaynaklar ise transferi yalanladı. Talisca'nın gündemde olmadığı bu transfer döneminde böyle bir gelişme yaşanmayacağı bildirildi.

Galatasarayda Talisca gelişmesi Kulübe yakın kaynaklardan transfer yanıtı