Galatasaray Galatasaray'da Tete'ye transfer kancası! Sağ ve sol bekler belli gibi

Galatasaray'da Tete'ye transfer kancası! Sağ ve sol bekler belli gibi

28.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern'e gönderen Galatasaray'da dev transfer hareketliliği başladı. Tete'ye teklif gelirken sağ bek ve sol bekte hedefler ortaya çıktı.

Galatasarayda Teteye transfer kancası Sağ ve sol bekler belli gibi

Galatasaray’da beklenen çıkışı yapamayan Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Tete’ye Rusya ve Brezilya’dan sonra Arap yarımadasından da teklifler geldiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Arap kulüplerinden yapılan tekliflerin çok cazip olduğu, kiralama bedeli olarak yarım sezon için 3,5-4 milyon euro önerildiği aktarıldı. Teknik heyetin onay vermesi ve Tete’nin de istemesi halinde transferin gerçekleşeceği vurgulandı.

Cim-Bom sağ bek için Rennes forması giyen Lorenz Assignon’u bitirmeye çalışıyor. 23 yaşındaki Fransız oyuncunun yapılan teklifi kabul ettiği Rennes ile yapılan pazarlıklarda ise sona gelindiği belirtildi.

Sarı-kırmızılılar sol bek listesinde ilk sırada bulunan Rıdvan Yılmaz için de temaslarını sürdürüyor. Glasgow Rangers formasıyla St. Mirren deplasmanında ilk 11’de maça başlayan Rıdvan için bonservis pazarlığımın devam ettiği bildirildi. İskoçlar 6 milyon euro isterken Galatasaray’ın eski Beşiktaşlı milli oyunu için son olarak 4 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yazarlar