Galatasaray Galatasaray'da transfer harekatı hız kesmiyor! 28 Temmuz transfer haberleri

Galatasaray'da transfer harekatı hız kesmiyor! 28 Temmuz transfer haberleri

28.07.2017 - 10:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Maicon, Gomis, Belhanda ve son olarak Mariano'yu kadrosuna katan Galatasaray orta saha mevkisine iki transfer birden yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Sofiane Feghouli ile anlaştığını duyururan Galatasaray Fernando'yu da bitirdi. İşte 28 Temmuz Galatasaray transfer haberleri...

Galatasarayda transfer harekatı hız kesmiyor 28 Temmuz transfer haberleri

Transferin en hızlı en hareketli takımı olan Galatasaray'da yakın zamanda iki uçak daha inecek. Sofiane Feghouli transferine büyük ölçüde tamamlayan Galatasaray'da Manchester City forması giyen Fernando ile de anlaşma sağlandığı duyuruldu. Sarı Kırmızılı takım bu transfer bedeli olarak City kulübüne 5,25 milyon Euro ödeyecek. Öte yandan oyuncunun kendisine 3 milyon Euro'luk yıllık ücret ödenecek. İşte 28 Temmuz Galatasaray transfer haberleri...

Haberin Devamı

Feghouli’den sonra Fernando da bitti

Galatasaray Yönetimi, Sofiane Feghouli’nin ardından Fernando transferinde de mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, Manchester City ile 5 milyon 250 bin euroya el sıkıştı.

Galatasarayda transfer harekatı hız kesmiyor 28 Temmuz transfer haberleri

Galatasaray Yönetimi bir haftadır uğraştığı Fernando transferinde mutlu sona ulaştı. Gomis, Belhanda, Maicon ve Mariano’ya imza attıran, her konuda anlaşma sağladığı Feghouli’yi İstanbul’a bekleyen Cim-Bom, Manchester City’nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando’nun da işini bitirdi.

3 milyon euro

Futbolcuyla el sıkışmasına rağmen Galatasaray ile İngiliz kulübü arasındaki pazarlık dün sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, 29 yaşındaki yıldız futbolcu için Manchester City’ye 5 milyon 250 bin euro verecek. Fernando ise yapılan 3 yıllık anlaşma karşılığında her sene için 3 milyon euro alacak. Diğer taraftan 3+1 senelik anlaşma yapılan Feghouli’ye ise Galatasaray her sene için 3.8 milyon euro ödeyecek.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın peşinde olduğu Strinic için Mancini devreye girdi

Galatasaray'ın Napoli'den transfer etmek istediği iddia edilen sol bek Ivan Strinic için eski hocası Mancini'nin devreye girdiği belirtildi.

Galatasarayda transfer harekatı hız kesmiyor 28 Temmuz transfer haberleri

Sarı kırmızılı takımın eski teknik direktörü Roberto Manci'nin, çalıştırdığı Zenit'in Hırvat futbolcu konusunda nabız yokladığı Avrupa basınında yer aldı.

Napoli'nin oyuncuyu yüksek fiyata elden çıkarmak için teklifleri beklemeye aldığı kaydedildi. (Sabah)

Fernando Muslera: Hayatım boyunca burada kalabilirim

2011'den bu yana sarı-kırmızılı formayı giyen, Galatasaray ile 10 kupa kazanan, Zoran Simovic gibi bir efsaneyi geride bırakarak takımın en çok forma giyen yabancısı olan Fernando Muslera, kendisini 2021'e kadar sarı-kırmızılı formaya bağlayan sözleşmeye Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in katılımıyla düzenlenen törenle imza attı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen törende konuşan Nando, "İnanılmaz mutluyum, evimde kalmaya ve yaşamaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:

“EVİMDE KALMAYA DEVAM EDİYORUM”

"Çok mutluyum. Her fırsatta 'Evimde gibiyim, burada kendimi evimde hissediyorum' diyordum. Evimde kalmaya devam ediyorum. Bu nedenle başkanıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İlk günden beri Galatasaray camiası bana çok şeyler verdi. Oyuncu olarak ve insan olarak hep daha iyi noktalara gitmemi sağladı."

Haberin Devamı

“TARAFTARIN VERECEĞİ DESTEK ÇOK ÖNEMLİ”

"Taraftar bizim çok önemli parçamız. Onların desteği bizim için çok önemli. Evimde, onlarla birlikte kalmaya devam edeceğim. Onların bize vereceği destek çok önemli. Kulübümüz, başkanımız ve biz oyuncular onları mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz."

Galatasarayda transfer harekatı hız kesmiyor 28 Temmuz transfer haberleri

“KOVULANA KADAR GİTMEM”

"Kovulana kadar gitmem. Kulubümüz ne zaman 'İşin bitti, gönderiyoruz" derse o zaman bir uçağa atlar giderim. Yoksa burada hayatım boyunca kalabilirim."

“BİR GÜN BİLE AYRILMAYI DÜŞÜNMEDİM”

"Ne yazık ki çıkan bazı haberler vardı. Galatasaray'ın benim için ne kadar önemli oluğunu bütün dünya biliyor. Kalbimdeki yerini de herkes biliyor. Bir gün bile buradan ayrılmayı hiç düşünmedim. Başkanıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Onun da yardımıyla yeni bir kontrata imza atma şansımız oldu. Burada kalmaya devam edeceğim."

Haberin Devamı

DURSUN ÖZBEK: İHTİYARLAYANA KADAR BURADA KALACAK

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise Fernando Muslera'nın ne kadar büyük bir Galatasaraylı olduğunun altını çizerek "Nando, Galatasaray'ın çok önemli bir oyuncusu. Sadece Galatasaray için değil dünyada marka olmuş, herkesin zevkle izlediği bir oyuncumuz. Hiçbir zaman Galatasaray'dan ayrılmasını yönetim olarak düşünmedik. Söz konusu dahi olmadı. Basın bunu tahrik edici yayınlar yapmıştı. Nando çok iyi bir Galatasaraylı. Bu kulüpte yetişmiş gibi. Uzun yıllar hem sporcu olarak hem de ilerleyen dönemlerde antrenör ve yönetici olarak hizmet edebilecek biri. Nando bizim evladımız. Galatasaray'da kalması şahsımı ve yönetimi sevindiren bir olay. Kendisine bundan sonraki dönemlerde de başarılar diliyorum. Uruguay'a direkt uçuş olmadığı için Nando'nun buradan gitmesi de çok zor. İhtiyarlayana ve saçları beyazlayana kadar burada kalacak" diye konuştu. (Fanatik)

Haberin Devamı

Galatasaray yıldız oyuncunun transferini bitirdi.

İngiltere'nin West Ham United takımında oynayan Cezayir asıllı Fransız futbolcu, Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardı. Alacağı maaş konusunda yaşanan pürüzlerin de ortadan kalkmasıyla birlikte futbolcunun Galatasaray'ın hazırlık kampına katılması için geri sayım başladı..

Galatasaray artık Feghouli transferini resmiyete dökmek için geri sayımda... Sarı-Kırmızılılar, 27 yaşındaki Cezayirli yıldızla her konuda anlaşma sağladı. Şu sıralarda oyuncunun kulübü West Ham United ile ödeme takvimi konusundaki görüşmeler devam ediyor.

Galatasarayda transfer harekatı hız kesmiyor 28 Temmuz transfer haberleri

Sarı-Kırmızılılar bir aksiklik çıkmazsa bu transferi 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek gerçekleştirecek. Ancak İngiliz kulübü paranın tamamını peşin olarak talep ederken, Galatasaray cephesi hem taksit hem de çeşitli bonuslarla uzlaşma sağlamaya çalışıyor.

West Ham'la anlaşma sağlanır sağlanmaz, Feghouli'nin Galatasaray'ın kamp çalışmalarına katılması bekleniyor. Yıldız futbolcuya da senelik 3.5 milyon Euro civarında bir teklif yapıldığı ifade edildi.. (Takvim)