Galatasaray Galatasaray'da transfer zirvesi! Okan Buruk iki isim bildirdi

Galatasaray'da transfer zirvesi! Okan Buruk iki isim bildirdi

18.11.2023 - 08:23 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir şekilde yoluna devam eden Galatasaray'da Ocak transfer döneminde kadronun güçlendirilmesi bekleniyor. Okan Buruk'un yönetimle yaptığı son transfer zirvesinde takviye yapılacak bölge de oyuncular da belirlendi. Okan Buruk, talep ettiği iki ismin kadroya katılması durumunda takımdaki birçok sorunun çözüleceğini kulübe iletti.

Galatasarayda transfer zirvesi Okan Buruk iki isim bildirdi

Trendyol Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile aynı puana sahip olan Galatasaray averajla ikinci sırada yer alırken UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'la aynı puana sahip olmasına karşın averajla üçüncü sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar iki kulvarda da yoluna emin adımlarla devam ederken Ocak ayında kadronun güçlendirilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

SOL BEK POZİYONUNA TRANSFER

Galatasaray'da sol bek transferine kesin gözüyle bakılırken Erden Timur'un Leipzig ile Angelino'nun satın alma opsiyonundaki zorunluluğu kaldırması yönünde görüşmelerinin olduğu ifade ediliyor. Sarı-kırmızılılarda Angelino ve Kazımcan Karataş performanslarıyla teknik heyetten geçer not alamadı.

Galatasarayda transfer zirvesi Okan Buruk iki isim bildirdi

GÖZLER NDOMBELE VE KEREM DEMİRBAY'DA!

Galatasaray'da sol bek kadar önemli olan bir başka pozisyon ise orta saha... Sezon başında Kerem Demirbay ve Tanguy Ndombele transferleriyle güçlendirilen merkez orta sahada stoper orjinli Kaan Ayhan'ın oynaması Ndombele ve Kerem Demirbay'ı yedek kulübesine itti. Okan Buruk'un bu bölgeye ayrılacak isimlere göre iki transfer istediği ifade edildi. Galatasaray'da Tanguy Ndombele ve Kerem Demirbay'ın Ocak ayına kadar göstereceği performansa göre orta saha transferi şekillenecek.

Haberin Devamı

Galatasarayda transfer zirvesi Okan Buruk iki isim bildirdi

TRANSFER ZİRVESİ! İSİMLER NETLEŞMEYE BAŞLADI

Galatasaray’ın ara transfer dönemindeki rotası yavaş yavaş netleşiyor. Bir süre önce orta sahaya takviye yapma kararı alan Sarı-Kırmızılılar’ın son transfer zirvesinden de benzer bir düşünce ortaya çıktı. Okan Buruk ile yönetim arasında gerçekleşen görüşmede, ön plandaki isimler de güncellendi. İlk etapta Thomas Partey ve Wilfred Ndidi gibi savunma gücü yüksek oyuncularla ilgileniliyordu.

OKAN BURUK'UN İLK İSTEĞİ SALİH ÖZCAN

Şimdi ise Galatasaray, Torreira’nın yanındaki bölge için son olarak Salih Özcan ismine odaklanmaya başladı. Okan hoca, Salih’in hem oyun kalitesi hem de yerli olmasıyla birçok farklı bölgede de elini rahatlatacağını düşünüyor. 

Hem Borussia Dortmund hem de Türk Milli Takımı’nın formasını giyen 25 yaşındaki Salih Özcan’ın Cim Bom’a yeşil ışık yakması da Galatasaray cephesinin iştahını kabartmış durumda. Sarı-Kırmızılılar bu transfere 5 milyon Euro civarında bir bütçe ayırdı.

Dortmund’la görüşmelerin birkaç gün içinde başlayacağı, Almanlar’ın transfere sıcak bakmaması durumunda listedeki diğer oyuncuların vakit kaybedilmeden gündeme geleceği öğrenildi.

Galatasarayda transfer zirvesi Okan Buruk iki isim bildirdi

SOLBAKKEN İLE GÖRÜŞME YAPILDI

Okan hocanın forvet arkasında kullanmayı planladığı Emil Breivik için de temaslar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen menajer Solbakken ile birkaç görüşme yapıldı. 23 yaşındaki Norveçli oyuncu açısından herhangi bir sorun bulunmadığı, ancak Molde’nin sürekli artan ilgi karşısında daha yüksek bir bonservis bedeli talebinde bulunabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Okan Buruk, ara transferde yapılacak Breivik ve Salih Özcan transferlerinin takıma hem hücumda hem de savunmada seviye atlatacağı yönündeki düşüncesini yönetime iletmiş durumda.

Galatasarayda transfer zirvesi Okan Buruk iki isim bildirdi