Galatasaray Galatasaray'da veda zamanı! Yıldız oyuncu Kopenhag maçında son kez sahaya çıkacak

Galatasaray'da veda zamanı! Yıldız oyuncu Kopenhag maçında son kez sahaya çıkacak

07.12.2023 - 09:36 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yarın Adana Demirspor, salı günü ise Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile karşılaşacak Galatasaray'da sakatlıkları bulunan isimlerin durumları merak edilirken teknik patron Okan Buruk planını hazırladı. Sarı-kırmızılı ekipte yıldız oyuncuyla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasarayda veda zamanı Yıldız oyuncu Kopenhag maçında son kez sahaya çıkacak

Galatasaray bir yandan ligde yarın Adana Demirspor ile oynayacağı zorlu maça hazırlanırken, diğer taraftan salı günü Kopenhag’la deplasmanda çıkacağı kritik mücadeleyi düşünüyor. Teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe ile girilen kıyasıya zirve yarışında yara almak istemezken, Kopenhag karşısına da olabilecek en ideal 11’le çıkmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Bunun için Adana Demir karşısında sakatlık riski bulunan oyuncuları oynatmayı düşünmeyen başarılı çalıştırıcı, 3 puanı getirecek en uygun formülü arıyor. Cim Bom’un dün yaptığı antrenmanda da, sakatlığı devam eden bazı oyuncular yer almadı.

Galatasarayda veda zamanı Yıldız oyuncu Kopenhag maçında son kez sahaya çıkacak

KEREM DEMİRBAY SOL STOPERE

Bu isimlerden özellikle Abdülkerim ile Kaan Ayhan’ın antrenmana çıkmaması, teknik heyeti bir hayli zorlayacak gibi görünüyor. Abdülkerim’i Kopenhag karşısında mutlaka sahada görmek isteyen Buruk, Adana Demirspor maçı için sol stopere Kerem Demirbay’ı hazırlıyor. Pendik maçını sol bekte tamamlayan Barış ile son bölümde sol stopere geçen Kerem Demirbay, Adana Demir karşısına da aynı pozisyonda hazırlanıyor.

ZAHA, KOPENHAG'A SAKLANACAK

Haberin Devamı

İdmanın bir bölümünde takımla çalışan Zaha’nın da yine Danimarka’daki mücadeleye saklanma ihtimali yüksek. Onun yerine yarın sol önde yine Kerem’in görev yapması planlanıyor.

 

Galatasarayda veda zamanı Yıldız oyuncu Kopenhag maçında son kez sahaya çıkacak

ANGELINO'NUN SON MAÇI!

Davinson Sanchez saha çalışmalarına başladı, ancak henüz takıma katılmadığı için yarın akşam yine Nelsson ilk 11’de görev yapacak. Bir başka belirsizlik de sol bek pozisyonunda yaşanıyor. Kazımcan’ın performansından memnun olmayan Okan Buruk, genç oyuncuyla son Pendik maçını sol bekte tamamlayan Barış Alper arasında bir tercih yapacak.

20 maç oynarsa zorunlu satın alması devreye girecek olan Angelino’nun ise 19. maçına Kopenhag karşısında çıkması ve ara transferde yolların ayrılması bekleniyor.

NDOMBELE İÇİN SON ŞANS

Yerine 8 numara aranan ve sözleşme feshi gündeme gelen Ndombele, eksikler nedeniyle yarınki maçta son kez 11’de şans bulabilir.

Yazarlar