Galatasaray Galatasaray'da Victor Nelsson hareketliliği! Transfer için devler sıraya girdi

Galatasaray'da Victor Nelsson hareketliliği! Transfer için devler sıraya girdi

11.06.2023 - 19:08 | Son Güncellenme:

Süper Lig şampiyonu Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Victor Nelsson için Avrupa devleri sıraya girdi.

Galatasarayda Victor Nelsson hareketliliği Transfer için devler sıraya girdi

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da birçok isim performansıyla öne çıkarken yıldız isimlere de teklifler gelmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin vazgeçilmez futbolcusu olan Victor Nelsson için Avrupa devleri sıraya girdi.

Haberin Devamı

TRANSFERİN GÖZDESİ HALİNE GELDİ

Her hafta üzerine koyarak hem kendini geliştiren hem de takıma seviye atlatan genç futbolcunun performansı Avrupa devlerinin gözünden kaçmadı. Danimarkalı futbolcu transferin gözdesi haline geldi.

Galatasarayda Victor Nelsson hareketliliği Transfer için devler sıraya girdi

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Danimarkalı savunmacı bu sezon sarı-kırmızılılarda 35 maçta forma şansı buldu. Victor Nelsson bu süreçte 1 gol ile 1 asist üretti. 24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 18 milyon euro. Victor Nelsson'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

KARİYERİ

Nordsjaelland altyapısında yetişen Victor Nelsson, 2019-2020 sezonunda 3 milyon 600 bin euro bedelle Kopenhag'ın yolunu tutmuştu. Danimarkalı stoper, 2021-2022 sezonu başında 7 milyon euro karşılığında Galatasaray'a imza atmıştı. Victor Nelsson'un sözleşmesinde 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor. Danimarka Milli Takımı'nda 10 maçta oynayan Victor Nelsson, gol atma başarısı gösteremedi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Victor Nelsson hareketliliği Transfer için devler sıraya girdi

TOTTENHAM'A RET

Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Victor Nelsson için Galatasaray'a 22 milyon Euro teklif etti. Galatasaray ise Victor Nelsson'u 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin altında bir rakama bırakmayacağını Tottenham'a bildirdi.

DEV KULÜPLER LİSTEYE ALDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Arsenal ve Tottenham’dan sonra Sevilla, Atalanta ve Borussia Dortmund da Galatasaray forması giyen Victor Nelsson’u listesine aldı.

TERCİHİ LA LİGA

Haberde Danimarkalı stoperin ilk tercihinin Premier Lig'den yana olduğu ikinci tercihinin ise La Liga olduğu ifade edildi.

Galatasarayda Victor Nelsson hareketliliği Transfer için devler sıraya girdi