Galatasaray Galatasaray'da yaprak dökümü! İki ayrılık daha kapıda

Galatasaray'da yaprak dökümü! İki ayrılık daha kapıda

22.07.2023 - 19:10 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, öte yandan takım içi planlamalarına da devam ediyor. Takımdan ayrılan isimler belli olurken, iki futbolcuyla daha yolların ayrılacağı ortaya çıktı.

Galatasarayda yaprak dökümü İki ayrılık daha kapıda

Geride kalan sezonu Süper Lig şampiyonu olarak bitiren Galatasaray, gelecek sezon için de aynı başarıyı göstermek istiyor. Transfer çalışmalarına hız kazandıran sarı-kırmızılı ekip, takımdan ayrılacak isimler için de planlamalar yapıyor. İşte Galatasaray'dan ayılması beklenen 2 yıldız futbolcu...

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ BİTENLER AYRILDI

Galatasaray'da sözleşmesi biten futbolculardan Emre Taşdemir, Juan Mata, Bafetimbi Gomis ve Okan Kocuk'la yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılardan ayrılan isimlerden Okan Kocuk, Samsunspor'la anlaşma sağladı. Okan Kocuk, Karadeniz temsilcisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig devinde kiralık sözleşmeleri sona eren Milot Rashica, Mauro Icardi ve Samuel Adekugbe de takımlarına geri döndü.

Galatasarayda yaprak dökümü İki ayrılık daha kapıda

ANGELINO VE HALİL DERVİŞOĞLU İMZALADI

Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılarda sol bek pozisyonuna Angelino dahil edildi. 26 yaşındaki sol bek satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. İspanyol oyuncunun kiralanması için RB Leipzig'e 1 milyon 500 bin euro ödendi.

Galatasaray Kulübü, Angelino'nun satın alma opsiyonunu da KAP'a bildirdi. İspanyol futbolcunun satın alma opsiyonu maddesinin 6 milyon euro olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda son transfer Halil Dervişoğlu oldu. 23 yaşındaki santrfor, sarı-kırmızılılarla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Halil Dervişoğlu'nun bonservisi için Brentford'a 500 bin euro ödendi.

MATHİAS ROSS'LA YOLLAR AYRILDI

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Mathias Ross, NEC Nijmegen'e kiralandı. Sarı-kırmızılılar, genç oyuncunun kiralanması karşılığında 250 bin euroluk gelir elde ettiğini KAP'a bildirdi.

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Mathias Ross Jensen'in 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda The Football Club N.E.C. BV ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre The Football Club N.E.C. BV Şirketimize 250.000 Euro tutarında geçici transfer bedeli ödeyecektir" denildi.

Galatasarayda yaprak dökümü İki ayrılık daha kapıda

GÜNAY GÜVENÇ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Fernando Muslera'nın arkasına iyi bir yedek kaleci arayan Galatasaray, Günay Güvenç'in transferini bitirdi. Bonservisi Gaziantep'e olan tecrübeli kaleci, gelecek sezon sarı-kırmızılı ekipte forma giyecek.

AYRILIKLAR YAKIN

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları öncesinde kadrosunu açıkladı. Alexandru Cicaldau ve Taylan Antalyalı, listede yer almadı.

Fanatik'in haberine göre daha önce de iki oyuncunun gönderilmesi planlanıyordu. Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda Cicaldau ve Taylan'ın, takımdan ayrılmasının çok daha erken olacağı bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Galatasarayda yaprak dökümü İki ayrılık daha kapıda

CICALDAU'NUN PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon başı Okan Buruk Rumen futbolcunun performansından memnun kalmadığı için Cicaldau, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al İttihad Kalba takımına kiralanmıştı. Cicaldau burada 28 maçta forma giydi ve 4 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

Galatasarayda yaprak dökümü İki ayrılık daha kapıda

TAYLAN ANTALYALI'NIN PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezonda Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Taylan da, çıktığı 33 karşılaşmada 3 gol, 5 asistlik performans sergilemişti.

Yazarlar