Galatasaray Galatasaray'da yeni transfer geldiği gibi gidiyor! Yıldız futbolcu yerine sürpriz aday

Galatasaray'da yeni transfer geldiği gibi gidiyor! Yıldız futbolcu yerine sürpriz aday

07.04.2024 - 09:14 | Son Güncellenme:

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da yolların ayrılacağı isimler de netlik kazanmaya başladı. Sarı-kırmızılı ekip, yeni transferle yollarını ayırmaya hazırlanırken yıldız futbolcunun alternatifini de belirledi. İşte detaylar...

Galatasarayda yeni transfer geldiği gibi gidiyor Yıldız futbolcu yerine sürpriz aday

Galatasaray'da yönetim transferde gaza bastı... Gözünü önce bugünkü Süper Kupa finaline diken, ardından da hedefini Süper Lig şampiyonluğu olarak belirleyen Cim Bom yeni sezon hazırlıklarına da tüm hızıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur, Okan Buruk'un talimatıyla kolları sıvadı.

YOLLAR AYRILACAK

Sacha Boey’i sattıktan sonra sağ beke geçici olarak Aurier takviyesiyle çare bulmaya çalışan Sarı-Kırmızılar, Fildişili futbolcudan henüz performans alamadı. Sezon bitimiyle birlikte Aurier’le yollar ayrılacak.

İLK HEDEFLERDEN BİRİ

Bu bölgeye oyuncu bakmaya başlayan Cim Bom’da, öncelikli hedeflerden biri Angelo Preciado.

Galatasarayda yeni transfer geldiği gibi gidiyor Yıldız futbolcu yerine sürpriz aday

ASLAN'A KARŞI OYNAMIŞTI

UEFA Avrupa Ligi PlayOff turunda Galatasaray’ı saf dışı bırakan Sparta Prag’da, 26 yaşındaki Ekvadorlu yıldız müthiş 2 maç oynamıştı.

Rams Park’ta 3-2 kaybettikleri karşılaşmada 1 gol, 1 asistlik skor katkısı gösteren Preciado, Prag’da 4-1 yendikleri karşılaşmada da Cim Bom’a gol attı.

Haberin Devamı

PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO

Galatasaray’ın kurmayları, Preciado konusunda Sparta Prag’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar oyuncuyla ilgili maliyet araştırmalarına başlarken, başarılı sağ bekin piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

22 MAÇTA 8 GOLE KATKI

Özellikle hücum yönüyle fark yaratan Preciado, bu sezon Sparta Prag’ta çıktığı 22 resmi karşılaşmada 3 gol atarken, 5 de asist yaptı.