Galatasaray Galatasaray'da yıldız oyuncuyla yollar ayrılıyor! 10 milyon euro...

Galatasaray'da yıldız oyuncuyla yollar ayrılıyor! 10 milyon euro...

09.05.2022 - 09:12 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan yıldız oyuncunun takımdan ayrılmak istediği ileri sürüldü. Sarı-kırmızılı kulüp deneyimli oyuncudan 10 milyon euroluk gelir bekliyor.

Galatasarayda yıldız oyuncuyla yollar ayrılıyor 10 milyon euro...

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'de bu sezon performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratırken, taraftarlarını üzdü. Cumartesi günü Medipol Başakşehir'le golsüz berabere kalan sarı-kırmızılı takım geride kalan 36 hafta sonunda 48 puanla 13. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Galatasarayda yıldız oyuncuyla yollar ayrılıyor 10 milyon euro...

11 HAZİRAN'DA YENİ BAŞKAN BELLİ OLACAK

Sarı-kırmızılı kulüp 11 Haziran'da kongreye gidecek ve yeni başkanını seçecek. İki aday başkanlık için yarışacak: Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu. Ardından yeni sezon için transfer çalışmaları başlayacak.  

Galatasarayda yıldız oyuncuyla yollar ayrılıyor 10 milyon euro...
MOSTAFA MOHAMED'LE YOLLAR AYRILIYOR

Geçen sezonun ara transfer döneminde Galatasaray'ın 4 milyon dolar karşılığında bonservisini aldığı Mostafa Mohamed, bu sezonki formu ile beklentileri bir türlü karşılayamadı. Mısırlı forvet oyuncusunun sezon sonu takımdan ayrılmak istediği ve Cim-Bom'un da gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

GALATASARAY EN AZ 10 MİLYON EURO GELİR BEKLİYOR

Sarı-kırmızılılar Mostafa Mohamed'in transferinden minimum 10 milyon euro gelir elde etmeyi hedefliyor. 24 yaşındaki Mısırlı futbolcuyı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux, Lille ve Montpellier yakından takip ediyor.

Haberin Devamı

12 GOLE KATKI SUNDU

Mostafa Mohamed, bu sezon Galatasaray formasıyla 39 resmi maçın 15'inde ilk 11'de yer aldı. 24 yaşındaki Mısırlı golcü bu karşılaşmalarda 7 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.