Galatasaray Galatasaray'da yıldızlardan şampiyonluk mesajları! 'En büyük biz olduk'

Galatasaray'da yıldızlardan şampiyonluk mesajları! 'En büyük biz olduk'

26.05.2024 - 21:32 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'da futbolcular açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı takımda futbolcular şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Hedeflerine ulaştıklarını belirten Barış Alper Yılmaz, "Çok çalıştık, nereden baksanız 11 aydır bu anı bekliyorduk. Hedefimiz buydu. Şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Bu sevinç bambaşka. Şimdi eğlenme zamanı" dedi.

Kerem Demirbay şampiyonluk sonrası mesajında, "Allah büyük, en büyük biz olduk. Bunu da bugün gösterdik. Herkese eyvallah! Biz bir aileyiz. Kimse unutmasın bunu" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımın Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez ise, "Herkese teşekkür ediyorum. İlk sezonumda şampiyon olmak çok önemliydi. Geçen hafta kutlayanlara karşı bu hafta biz kutluyoruz" açıklamasını yaptı.

Fernando Muslera şampiyonluğun ardından verdiği demeçte, "Yüzde yüzümde olduğum sürece devam edeceğim. En iyi halimde olmadığımda ben zaten kendim giderim. Şimdilik bir sezon daha buradayım. Kupalar kazanmak için buradayız" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın kupalar kazandığını vurgulayan Uruguaylı kaleci, "Ağustos 2011'de geldim buraya ve 17 kupa kazandım. Galatasaray kupa kazanır, maç değil. 17 kupa kazandım. On yedi" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu anlamlı bir şampiyonluk kazandıklarını belirtirken şu sözleri dile getirdi:

"Böylesi daha güzel oldu. Herkes biraz daha umutlandı ama Galatasaray umutlarını sonlandırdı. Çok daha anlamlı bir şampiyonluk oldu."

Galatasaray'ı çok sevdiğini vurgulayan Kerem Aktürkoğlu, "İnsan sevdiğine kırılır. Ben de sevdiğime bu sezon biraz fazla kırıldım. Diyecek çok şey var ama kendi içimde tutayım. Galatasaray'ı çok seviyorum. İstatistiksel anlamda da konuşulacak işler yapıyorum ama konu Kerem olunca biraz arka plana itiliyor" dedi.