Galatasaray Galatasaray'da yönetim, futbolcular için kesenin ağzını açtı!

Galatasaray'da yönetim, futbolcular için kesenin ağzını açtı!

14.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da yönetim kalan 7 maç için önemli bir karar alırken, kesenin ağzını açacak, her mücadele için özel prim verecek. Sarı-kırmızılı idareciler bu hamleyle futbolcuların motivasyonunu yükseltmeyi hedefliyor

Galatasarayda yönetim, futbolcular için kesenin ağzını açtı

Galatasaray’da kritik maçlar öncesinde yönetim önemli bir adım atarken, kesenin ağzını açtı. Trendyol Süper Lig’de kalan 7 hafta için motivasyonu üst düzeye çıkarmak isteyen idareciler, elini cebine atma kararı aldı.
Fenerbahçe’nin önünde liderlik koltuğunda oturan ve bu avantajını kaybetmeyerek sezon sonunda kupayı kaldırmak isteyen sarı-kırmızılı takımda kalan her karşılaşma için özel prim verileceği bildirildi. Başkan Dursun Özbek böylece şampiyonluk yolunda oyuncuların konsantrasyonunun sağlanması talimatı verdi.
Florya’da bir taraftan yapılan iyileştirmeler ve yeni kontratlarla sarı-kırmızılı futbolcuların kritik maçlar öncesinde kafasında soru işaretleri oluşmamasını sağlayan idareciler, diğer taraftan ise 7 karşılaşma için uygulayacağı özel prim ile motivasyonu da yukarı çıkarmak istiyor
Ayrıca yine oyuncu maaşlarının zamanında yapılmasına da dikkat edileceği ve herhangi bir gecikmenin yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi. Bu hamleler ile yönetim oyuncuların sahadan başka bir şey düşünmemesini sağlayacak, futbolcuların tek düşüncesi alınacak galibiyetler olacak.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un planı hazır
Galatasaray’da Alanyaspor hazırlıkları dün sabah yapılan antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk’un yarınki zorlu mücadele için kafasındaki 11’in netleştiği öğrenildi. Buruk’un savunmayı yine Kaan-Nelsson-Abdülkerim ve Köhn’den kuracağı belirtildi. Orta alanda Buruk’un Süper Kupa’daki tercihinden farklı olarak Torreira’nın yanında Berkan değil Kerem Demirbay ile maça başlayacağı bildirildi. Ön tarafta ise kanatları Barış Alper ile Kerem Aktürkoğlu’na emanet edecek olan sarı-kırmızılı takımın teknik patronu 10 numara pozisyonunda Mertens’i kullanacak. Aslan’da en uçta ise Icardi görev yapacak.

Yazarlar