Galatasaray Galatasaray'dan Acun Ilıcalı'ya şok! Genç yıldız için devrede

Galatasaray'dan Acun Ilıcalı'ya şok! Genç yıldız için devrede

08.07.2022 - 14:56 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'nin transfer etmeye çalıştığı Süper Lig'in genç yıldızı için Galatasaray devreye girdi. Milli oyuncuyu teknik direktör Okan Buruk çok isterken, Sarı-Kırmızılılar resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte dev transfer savaşında son gelişmeler...

Galatasaraydan Acun Ilıcalıya şok Genç yıldız için devrede

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin transfer etmek istediği Süper Lig'in genç yıldızı için Galatasaray girişimlere başladı.

Haberin Devamı

HULL CİTY, SERİ'Yİ RESMEN AÇIKLADI

İş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, yeni transferini duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre son olarak Fulham forması giyen Jean Michael Seri'yi kadrosuna kattığını duyurdu. Bir dönem Galatasaray forması da giyen oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon Fulham formasıyla 34 maçta 1 gol ve 6 asist yapma başarısı gösterdi.

Galatasaraydan Acun Ilıcalıya şok Genç yıldız için devrede

ILICALI'NIN GÖZÜ DOĞUKAN'DA

Geçen sezon gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen ve pek çok takımın takibine giren Doğukan Sinik ile Hull City yakından ilgileniyor.

Antalyaspor'la anlaşmaya varan Acun Ilıcalı ile genç futbolcuyu ikna etmek için uğraş veriyordu. Fakat transferde şok bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Acun Ilıcalıya şok Genç yıldız için devrede



BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO

Transfer görüşmelerini 6 milyon eurodan açan Antalyaspor'un, yapılan pazarlıkların ardından 4 milyon euroda anlaşma sağladığı öğrenilmişti. 56 yıllık tarihinde en yüksek bedelle futbolcu satışını İsmail Aissati ile yapan Akrep, Faslı futbolcuyu Rus takımlarından Terek Grozny'ye 3.3 milyon euro karşılığında göndermişti.

ILICALI'YA G.SARAY'DAN ŞOK

Fanatik'in haberine göre Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship takımı Hull City, bir süredir Antalyaspor'un 23 yaşındaki sol kanat futbolcusu Doğukan Sinik ile yakından ilgileniyordu. Bugün ise flaş bir gelişme yaşandı.

Hull City'nin transfer etmeye çalıştığı Antalyaspor'un genç yıldızı Doğukan Sinik için Galatasaray da devreye girdi. Milli oyuncuyu teknik direktör Okan Buruk çok isterken, Sarı-Kırmızılılar resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

ANTALYASPOR BEKLENİYOR

Transferin son dönemde hızlı takımı Galatasaray'ın bu transferde ısrarcı olduğu öğrenilirken, bu yeni gelişmenin ardından Antalyaspor'un nasıl bir yol izleyeceği şimdiden büyük merak konusu oldu.